Ισπανία

Το συγκινητικό αντίο Νεϊμάρ σε Ντάνι Άλβες (pic)

Σχεδόν δεδομένη θεωρείται η αποχώρηση του Ντάνι Άλβες απ’ την Μπαρτσελόνα. Γι’ αυτό και ο Νεϊμάρ θέλησε να αποχαιρετήσει(;) το… φιλαράκι του με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Ντάνι Άλβες ετοιμάζει βαλίτσες για άλλες πολιτείες, αφού στην παρούσα φάση μοιάζει απίθανο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα.

Και ο Νεϊμάρ, που είναι «κολλητάρι» με τον συμπατριώτη του, θέλησε να τον… αποχαιρετήσει μέσω Instagram για όσα πέρασαν στην κοινή τους διετία στους Καταλανούς.

«Αυτός ο άνθρωπος είναι που έκανε το όνειρό μου πραγματικότητα. Φίλος, αδερφός, συνάδελφος. Σε ευχαριστώ που με φρόντιζες αυτά τα δύο χρόνια. Σε αγαπώ Ντάνι. Ευτυχία, ευτυχία…», έγραψε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος και συνόδευσε το μήνυμά του με την εν λόγω φωτογραφία όπου οι δυο τους πανηγυρίζουν μετά τον χθεσινό τελικό του Champions League.




Λίγο αργότερα, ο Νεϊμάρ «ανέβασε» νέα φωτογραφία, ξανά με τον Ντάνι Άλβες, κατά την επιστροφή του στην Βαρκελώνη, επιβεβαιώνοντας εκ νέου το «δέσιμο» που έχουν μεταξύ τους.

Voltando pra Barcelona !!!! Bora comemorar que hoje e dia de festa !!! VISCA BARCA E RESPEITA NOIX ????... CAMPEONEEEEEESSSSS @danid2ois

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Nj ???? (@neymarjr) στις


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x