Euro 2024

Στην υγειά του Ποντόλσκι! (video)

Με τον καλύτερο τρόπο αποχαιρέτησε την εθνική Γερμανίας ο Ποντόλσκι! Με μια γκολάρα «ξέρανε» τη φλύαρη Αγγλία (1-0) και είπε «αντίο», έπειτα από 130 συμμετοχές και 49 γκολ με τη «νασιονάλμανσαφτ»

Τον καλύτερο επίλογο για την καριέρα του με τη φανέλα της εθνικής Γερμανίας επεφύλαξε στον εαυτό του ο Λούκας Ποντόλσκι.

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στη Βεστφαλία κόντρα στην Αγγλία προκειμένου να τιμηθεί για την προσφορά του στη «νασιονάλμανσαφτ», ο άσος της Γαλατασαράι με μια γκολάρα χάρισε τη νίκη στην ομάδα του (1-0) λέγοντας «αντίο» έπειτα από 13 χρόνια και 130 εμφανίσεις με τη φανέλα των «πάντσερ».

Έχοντας πολλές απουσίες και παίζοντας σε χαμηλό τέμπο προκειμένου να μην σπαταλήσει δυνάμεις λόγω της αναμέτρησης κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν στο Μπακού την προσεχή Κυριακή, η Γερμανία ήταν εμφανώς κατώτερα από το σύνολο του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ.

Τα «τρία λιοντάρια» ήταν πολύ επικίνδυνα στο ανοιχτό γήπεδο που άφηναν οι γηπεδούχοι και μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο είχαν και δοκάρι σε προσπάθεια του Αντάμ Λαλάνα. Παρ' όλα αυτά, τα δικά τους λάθη και η φλυαρία τους στην τελική προσπάθεια τους εμπόδισε από το να πετύχουν ένα γκολ, που πιθανότατα θα τους χάριζε και τη νίκη, βάσει της εικόνας του παιχνιδιού.

Αφού, λοιπόν, η Αγγλία δεν μπορούσε να σκοράρει, το έκανε ο Λούκας Ποντόλσκι.

Με ένα σουτ από τα 25 μέτρα, έστειλε την μπάλα να αναπαυθεία στη γωνία του Τζο Χαρτ που δεν μπορούσε να είχε απάντηση στην έμπνευση του άσου της Γαλατά.

Όπως είναι σαφές, οι φίλαθλοι που βρέθηκαν το «Signal Iduna Park» τίμησαν όπως έπρεπε τον πιστό στρατιώτη της εθνικής Γερμανίας που αποχαιρέτησε με ένα πολύ μεγάλο χαμόγελο, το περιβραχιόνιο του αρχηγού και με την ανάμνηση μιας γκολάρας κόντρα στην Αγγλία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x