Stoiximan Super League

Στο δρόμο της επιστροφής ο ΠΑΟΚ

Μετά το τελευταίο φιλικό με τη Ντε Γκράαφσαπ ο ΠΑΟΚ πήρε το δρόμο της επιστροφής. Την Τρίτη 17/7 στη βάση του ο Κυπελλούχος, αφού το βράδυ της Δευτέρας 16/7, θα διανυκτερεύσει στη Φρανκφούρτη.

Ο ΠΑΟΚ μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου σταδίου της προετοιμασίας του και αφού πρώτα θα διανυκτερεύσει το βράδυ της Δευτέρας στη Φρανκφούρτη, θα πάρει το δρόμο για την Θεσσαλονίκη το πρωί της Τρίτης. Κατόπιν οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου του Βορρά θα έχουν την ευκαιρία για ανάσα ξεκούρασης, αφού θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Πέμπτη, όπου θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με την Βασιλεία την επόμενη εβδομάδα.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ παρέμεινε στην Ολλανδία και δεν συνοδεύει την υπόλοιπη αποστολή, προκειμένου ν’ αξιοποιήσει το διήμερο ρεπό στα πάτρια εδάφη. Με την αποστολή δεν επιστρέφει και ο Ραζβάν Λουτσέσκου και μετέβη από την Ολλανδία στο Βουκουρέστι, εκμεταλλευόμενος επίσης το κενό των δύο ημερών.

Ως προς την κατάσταση του Φερνάντο Βαρέλα, η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί με την άφιξη του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Θυμίζουμε πως ο στόπερ του ΠΑΟΚ αποκόμισε ένα αιμάτωμα στον τετρακέφαλο λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους στο σημερινό φιλικό.

Άλλα 848 διαρκείας έφυγαν σήμερα από τα γραφεία του ΠΑΟΚ, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει πλέον τα 8.684, εκ των οποίων 6.417 ήταν οι ανανεώσεις των κατόχων που είχαν και την περασμένη σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x