Stoiximan Super League

Στο… τσεπάκι του!

Με τέτοια μπάλα ο Λεβαδειακός θα σωθεί για πλάκα. Οι Βοιωτοί καθάρισαν σε ένα ημίχρονο στην έδρα τους την Καλλονή, 3-0, πήραν μεγάλη βαθμολογική ανάσα και δείχνουν έτοιμοι να κλειδώσουν την παραμονή.

Ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή του και την επόμενη χρονιά στην Σούπερ Λίγκα έκανε ο Λεβαδειακός. Μετά το διπλό στα Χανιά, οι Βοιωτοί συνέχισαν στα… τρίποντα επικρατώντας άνετα στην έδρα τους 3-0 της Καλλονής, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Τα τέρματα της ομάδας του Άκη Μάτζιου σημείωσαν οι Μπουσταμάντε (17’), Κώτσιος (29’) και ο Πετρόπουλος (αυτογκόλ 45+1’). Πολύ καλύτερος ο Λεβαδειακός στο πρώτο ημίχρονο, καθάρισε εύκολα το ματς απέναντι στην ομάδα της Λέσβου, που πραγματοποίησε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της στο φετινό πρωτάθλημα.

Το ματς:



Πολύ καλύτερο ξεκίνημα στο παιχνίδι για τον Λεβαδειακό. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά, οι γηπεδούχοι έδειχναν να πατούν καλύτερα, έβαλαν την μπάλα κάτω και προσπάθησαν να απειλήσουν με οργανωμένες ενέργειες την εστία του Χογκ. Η υπεροχή των Βοιωτών μεταφράστηκε γρήγορα-γρήγορα σε γκολ, με τον Μάντζιο να κάνει όμορφο γύρισμα στην περιοχή και ο Μπουσταμάντε με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό.

inner

Το γκολ έφερε αντίδραση από την Καλλονή, όχι όμως και φάσεις. Η ομάδα του Βλάχου κέρδισε μέτρα στο γήπεδο αλλά δεν μπόρεσε να φανεί απειλητική για τον Σηφάκη και τους αμυντικούς του. Αντιθέτως, μια νέα αμυντική αδράνεια έφερε «σβηστά» το 2-0 για τον Λεβαδειακό με κεφαλιά του Κώτσιου. Οι φιλοξενούμενοι πήραν σταδιακά την κατοχή της μπάλας, όμως συνέχισαν να παραμένουν τελείως ακίνδυνοι, με ενδεικτικό στοιχείο το γεγονός πως η πρώτη τους αξιόλογη φάση σημειώθηκε στο 40’ με σουτ του Πετρόπουλου.
Ο έμπειρος επιθετικός έγινε μοιραίος στην τελευταία φάση του ημιχρόνου, καθώς έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μιλιάζες, έστειλε άθελά του με κεφαλιά για τρίτη φορά την μπάλα στην εστία του Χογκ.

Δυναμικό ξεκίνημα για την Καλλονή στο δεύτερο 45λεπτο. Παρά το εις βάρος της 3-0, η ομάδα του Βλάχου έδειξε πως δεν έχει παρατήσει το παιχνίδι και παραλίγο να μειώσει στο 50ο λεπτό, όμως ο Μανούσος δεν σημάδεψε σωστά απέναντι στον Σηφάκη. Σταδιακά, οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να παίζουν πιο ελεύθερα, μη έχοντας και το άγχος του αποτελέσματος, όμως δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο γκολ. Από την μεριά τους, οι Βοιωτοί έπαιξαν πιο συντηρητικά, όμως είχαν και αυτοί κάποιες καλές στιγμές.

inner

Όσο περνούσαν τα λεπτά ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεφτε. Οι παίκτες της ομάδας της Λέσβου, βλέποντας πως οι προσπάθειές τους για ένα γκολ δεν καρποφορούν, έχασαν την συνοχή τους δείχνοντας συμβιβασμένοι με την ήττα. Από την άλλη, ο Λεβαδειακός έχοντας στο τσεπάκι του τους τρεις βαθμούς, κατέβασε στροφές, κάνοντας παράλληλα και συντήρηση δυνάμεων ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων.

inner





Οι συνθέσεις:



Λεβαδειακός (Άκης Μάτζιος): Σηφάκης, Στάθης, Μπουσταμάντε (61’ Ζίτο), Μιλιάζες, Πελέ (79’ Μιλοσάβλιεφ), Πίντερ, Πουλίδο (84’ Κατίδης), Τόμας, Γιακουμάκης, Κώτσιος, Μάντζιος

Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Μρντάκοβιτς, Μάγκας, Τριποτσέρης

Καλλονή (Βαγγέλης Βλάχος): Χογκ, Κριπιντίρης, Αντέτζο, Τσαμπούρης, Γιορέντε, Κεϊτά, Καλτσάς (46’ Μαρσέλο), Λεοζίνιο, Μανούσος (80’ Αράς), Χουάνμα (55’ Ναβάρο), Πετρόπουλος

Στον πάγκο: Αλέξιτς, Στεβάνοβιτς, Αναστασιάδης , Πιπίνης

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Ιωαννίδης

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λειβαδιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x