Stoiximan Super League

Στόχος της ΑΕΚ να «δέσει» τον Γιόχανσον

Προσπάθεια να απαντήσει στην πίεση της Τουλούζ με ανανέωση του συμβολαίου του Γιάκομπ Γιόχανσον θα κάνει η ΑΕΚ, η οποία θα καλέσει άμεσα τον ατζέντη του για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Η ρεβάνς της Τετάρτης (02/08) με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, αλλά και το θέμα του Γιάκομπ Γιόχανσον είναι τα δύο θέματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα της ΑΕΚ.

Το sport-fm.gr αποκάλυψε το μεσημέρι της Δευτέρας τις δύο προτάσεις που έχει δεχθεί η Ένωση από την Τουλούζ για τον Σουηδό μέσο. Η πρώτη (ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ) ήταν αρκετά μακριά από τις απαιτήσεις των «κιτρινόμαυρων», ενώ και η δεύτερη (περίπου 2 με 2,5 εκατ. ευρώ) φαίνεται ότι δεν την καλύπτει.

Στην ΑΕΚ δεν πρόκειται να μείνουν με τα χέρια σταυρωμένα και σκοπεύουν να καλέσουν άμεσα τον μάνατζερ του παίκτη στην Ελλάδα, τον Πάτρικ Μποργκ που είναι επικεφαλής του γραφείου που εκπροσωπεί τον Γιόχανσον και όχι τον Στέφαν Σελάκοβιτς που ανέφερε ο Σουηδός στις δηλώσεις του, ώστε να ξεκαθαρίσει άμεσα το θέμα, σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ».

Στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι να ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών που λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Πράγμα που δεν δείχνει εύκολο με τα τωρινά δεδομένα. Ο Γιόχανσον έχει δείξει εδώ και καιρό αρνητικός στο να γίνει συζήτηση επί της ουσίας στο συμβόλαιό του, γνωρίζοντας ότι είναι και πιθανό να αυξηθούν οι… μνηστήρες με πιθανή συμμετοχή του στο Μουντιάλ του 2018. Γιατί να το κάνει τώρα που ξέρει ότι υπάρχει «ζεστό» ενδιαφέρον από την Τουλούζ.

Το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό μετά την επιστροφή της ΑΕΚ από την Μόσχα και τον επαναληπτικό με την ΤΣΣΚΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x