Stoiximan Super League

Με δάκρυα στα μάτια είπε «αντίο» στη Λεωφόρο ο Πέτριτς!

Αποθέωση για τον Μλάντεν Πέτριτς στη Λεωφόρο, με τον Κροάτη να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του, στον τελευταίο του αγώνα στο «Απ. Νικολαΐδης».

Μεγάλες στιγμές για τον Μλάντεν Πέτριτς στη Λεωφόρο!

Στον τελευταίο του αγώνα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ο Κροάτης αποθεώθηκε από τους οπαδούς του «τριφυλλιού» με το τελευταίο σφύριγμα στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, με τον 35χρονο να «σπάει» και να βουρκώνει!

Οι φίλοι της ομάδας φώναζαν εν χορώ το όνομά του και τον χειροκροτούσαν παρατεταμένα, με τον Πέτριτς να σηκώνει το χέρι του και, εμφανώς συγκινημένος, να τους ευχαριστεί για αυτά τα 2,5 χρόνια.

Στη συνέχεια, ένας ένας, ΟΛΟΙ οι παίκτες του Παναθηναϊκού αγκάλιασαν τον Πέτριτς, με πρώτο, βέβαια, τον αρχηγό, Κάρλος Ζέκα, ο οποίος φορούσε φανέλα του Κροάτη! Ανατριχιαστική η σφιχτή αγκαλιά τους, με τον Πορτογάλο να περιμένει τον -για άλλο ένα ματς- συμπαίκτη του να τελειώσει με τους υπόλοιπους, για να τον αγκαλιάσει ξανά!

Φυσικά και ο Αντρέα Στραματσόνι αγκάλιασε τον Πέτριτς και του έσφιξε το χέρι, ενώ από τις πιο ωραίες εικόνες ήταν το… ντου των παιδιών του, με την κόρη του να παίρνει φόρα και να γλιστράει σαν να πανηγυρίζει μπροστά στη θύρα 13!

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x