Αγγλία

Συμφωνία για τη μεταγραφή του Φρεντ στη Μάντσεστερ Σίτι!

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν σταματά να «χτυπά» στη μεταγραφική αγορά και ήδη συμφώνησε με τον Φρεντ της Σαχτάρ Ντόνετσκ για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σε συμφωνία ήρθαν Μάντσεστερ Σίτι και Σαχτάρ για την απόκτηση του 24χρονου Βραζιλιάνου μέσου, Φρεντ, με τους «σίτιζενς» να θέλουν να αποκτήσουν τον παίκτη από το ερχόμενο καλοκαίρι για το ποσό των 50 εκατ. ευρώ περίπου.

Ο Γκουαρντιόλα ήθελε τον παίκτη από τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όμως οι δύο ομάδες δεν τα βρήκαν άμεσα. Δεδομένου, μάλιστα, ότι ο παίκτης δεν θα είχε δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ εάν ερχόταν στη Σίτι, οι διαπραγματεύσεις συνεχίστηκαν και μετά τον Γενάρη, ώστε να κλείσουν τον Φρεντ όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Όλα δείχνουν πως οι δυο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα για την επικείμενη μεταγραφή το ερχόμενο καλοκαίρι και το μόνο που απομένει είναι να «πέσουν» οι υπογραφές. Ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού και της Άρσεναλ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, είναι ένας από τους εκπροσώπους του Φρεντ και είναι ο άνθρωπος που βοήθησε να επισπεύσουν οι διαδικασίες μετακίνησης του παίκτη στην ομάδα του Μάντσεστερ.

Επιμέλεια: Δημήτρης Φραγγάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x