Stoiximan Super League

Συναντήθηκαν σήμερα Νταμπίζας και Δώνης - «Βαδίζει προς υλοποίηση το πλάνο τους», έλεγαν από την ΠΑΕ

Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης τα είπαν σήμερα δρομολογώντας τις επόμενες κινήσεις για τον καταρτισμό του ρόστερ του Παναθηναϊκού, ενώ από την ΠΑΕ διέψευδαν ρεπορτάζ που τους ήθελαν σε... διάσταση.

Ο καταρτισμός του ρόστερ του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν και το πώς θα δρομολογηθεί αυτός ήταν το αντικείμενο της συζήτησης που είχαν σήμερα (13/06) το απόγευμα οι Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης.

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» και ο 49χρονος τεχνικός, μάλιστα κάθε άλλο παρά… χωρισμένοι σε δύο «στρατόπεδα» είναι, όπως θέλησαν να ξεκαθαρίσουν από τον Παναθηναϊκό, απαντώντας σε σχετικά ρεπορτάζ…

«Για άγνωστους προς την ΠΑΕ Παναθηναϊκός λόγους, το τελευταίο 24ωρο προέκυψαν δημοσιεύματα που εμφάνισαν τη σχέση του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή της ομάδας μας να βρίσκεται σε λεπτή ισορροπία, να χρειάζεται να βρεθεί νέος κώδικας συνεργασίας και να προκύπτουν δήθεν επιθυμίες του προπονητή.

Διαμηνύουμε προς πάσα κατεύθυνση, και κυρίως προς τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που πρέπει να είναι σωστά πληροφορημένοι, ότι Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης έχουν άριστη και δοκιμασμένη επί σειρά ετών συνεργασία, ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα σεζόν προχωρά βάσει των συμφωνηθέντων και το πλάνο που χαράχθηκε βαδίζει προς την υλοποίηση του, όπως επιβεβαιώθηκε και στη σημερινή συνάντηση τους, η οποία διεξήχθη προκειμένου να δρομολογηθούν οι επόμενες κινήσεις για τον καταρτισμό του ρόστερ.

Ας φροντίσουν, λοιπόν, την επόμενη φορά οι ενδιαφερόμενοι να πληροφορηθούν ορθότερα τα τεκταινόμενα στον Παναθηναϊκό», ανέφεραν μεταξύ άλλων οι «πράσινοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x