Ισπανία

Συνέντευξη Τύπου για να απαντήσει στον Λουίς Ενρίκε ο Μορένο

Δεν θα αφήσει αναπάντητη την επίθεση και τους χαρακτηρισμούς του συναδέλφου του ο 42χρονος τεχνικός, ο οποίος το απόγευμα της Πέμπτης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Να απαντήσει με τον πλέον επίσημο τρόπο στις κατηγορίες που εξαπέλυσε ο Λουίς Ενρίκε προς το πρόσωπό του, προτίθεται ο Ρόμπερτ Μορένο.

Ο τέως τεχνικός της εθνικής Ισπανίας, ο οποίος αντικατέστησε τον πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα λόγω της σοβαρής ασθένειας (και δυστυχώς του θανάτου) της κόρης του, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σε ξενοδοχείο της Βαρκελώνης σήμερα το απόγευμα (28/11), προκειμένου να τοποθετηθεί στα όσα είπε ο συνάδελφός του. Μάλιστα, θα πρόκειται περί… μονολόγου, αφού δεν θα δεχτεί ερωτήσεις.

Όπως, τονίζει το ρεπορτάζ της «Μarca», ο 42χρονος κόουτς δεν ανέμενε σε καμία περίπτωση την εν λόγω επίθεση του Λουίς Ενρίκε. Ταυτόχρονα, συνεχίζει να υποστηρίζει ότι όλο αυτό το διάστημα που τον αντικαθιστούσε, ο προκάτοχός του είχε ακόμα τον τελευταίο λόγο σε ό, τι αφορούσε την εθνική ομάδα.

Έτσι, μην μπορώντας να αντέξει όλες αυτές τις ανακρίβειες -όπως ο ίδιος τις θεωρεί- προβαίνει στην εν λόγω κίνηση, δίνοντας συνέχεια στο σήριαλ που συγκεντρώνει όλα τα «φώτα» στη χώρα της Ιβηρικής.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x