Βέλγιο

«Συνεχίζουμε να ενδιαφερόμαστε για τον Κολοβό»

Ο σοβαρός τραυματισμός του Δημήτρη Κολοβού δεν βάζει φρένο στα σχέδια της Μαλίν για αγορά του Δημήτρη Κολοβού από τον Ολυμπιακό.

Την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Μαλίν συνεχίζει να απολαμβάνει ο Δημήτρης Κολοβός και μετά τον πρόσφατο τραυματισμό που υπέστη. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός βγήκε λαβωμένος από το ματς με τη Λόκερεν, καθώς υπέστη ρήξη έσω πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο και θα μείνει έξι με οκτώ μήνες εκτός δράσης.

Ωστόσο, ο σύλλογος του Βελγίου σκοπεύει να αποκτήσει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή από τον Ολυμπιακό που τον έχει παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού.

«Συνεχίζουμε να ενδιαφερόμαστε πάρα πολύ για τον Κολοβό», είπε αρχικά ο πρόεδρος της Μαλίν, Γιοάν Τίμερμανς και συνέχισε: «Δεν σημαίνει πως επειδή θα μείνει μερικούς μήνες εκτός δράσης, εμείς δεν τον θέλουμε».

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπός του, Πασχάλης Τουντούρης ανέφερε: «Η κατάσταση δεν έχει αλλάξει. Υπάρχει ενδιαφέρον κι από άλλες ομάδες, αλλά εμείς δεσμευόμαστε με τη Μαλίν. Η προοπτική δανεισμού δεν είναι στις προθέσεις, αλλά μια κανονική μεταγραφή παραμένει δυνατή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x