Την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Μαλίν συνεχίζει να απολαμβάνει ο Δημήτρης Κολοβός και μετά τον πρόσφατο τραυματισμό που υπέστη. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός βγήκε λαβωμένος από το ματς με τη Λόκερεν, καθώς υπέστη ρήξη έσω πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο και θα μείνει έξι με οκτώ μήνες εκτός δράσης.

Ωστόσο, ο σύλλογος του Βελγίου σκοπεύει να αποκτήσει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή από τον Ολυμπιακό που τον έχει παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού.

«Συνεχίζουμε να ενδιαφερόμαστε πάρα πολύ για τον Κολοβό», είπε αρχικά ο πρόεδρος της Μαλίν, Γιοάν Τίμερμανς και συνέχισε: «Δεν σημαίνει πως επειδή θα μείνει μερικούς μήνες εκτός δράσης, εμείς δεν τον θέλουμε».

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπός του, Πασχάλης Τουντούρης ανέφερε: «Η κατάσταση δεν έχει αλλάξει. Υπάρχει ενδιαφέρον κι από άλλες ομάδες, αλλά εμείς δεσμευόμαστε με τη Μαλίν. Η προοπτική δανεισμού δεν είναι στις προθέσεις, αλλά μια κανονική μεταγραφή παραμένει δυνατή».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ