Stoiximan Super League

Αποσπόρης: «Νίκη για να ελπίζουμε»

Επιτακτική χαρακτήρισε την ανάγκη της νίκης στον αγώνα της Τρίτης με αντίπαλο την Αλβανία ο προπονητής της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων, Στέλιος Αποσπόρης, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στην τέταρτη θέση του δευτέρου ομίλου των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και περιθώρια για άλλες απώλειες δεν υπάρχουν

Επιτακτική χαρακτήρισε την ανάγκη της νίκης στον αγώνα της Τρίτης με αντίπαλο την Αλβανία ο προπονητής της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων, Στέλιος Αποσπόρης, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στην τέταρτη θέση του δευτέρου ομίλου των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και περιθώρια για άλλες απώλειες δεν υπάρχουν.

«Δίνουμε το δεύτερο παιχνίδι μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών. Προερχόμαστε από την ισοπαλία στη Γεωργία, σε έναν αγώνα που είχαμε πάρα πολύ καλή εμφάνιση, αλλά δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ουσιαστικά αύριο ξεκινάει ο δεύτερος γύρος, όμως τα περιθώρια έχουν στενέψει και δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε κι άλλους βαθμούς. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη και να παίξουμε την πρόκριση στα ματς με Τουρκία και Ουκρανία. Ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο πρέπει να βοηθήσει την ομάδα μας μέσα σε πολιτισμένα πλαίσια. Για να έχουμε ελπίδες, θέλουμε τρεις νίκες στους ισάριθμους αγώνες που έχουμε στην έδρα μας, νίκη εκτός με το Καζακστάν και να μην ηττηθούμε στην Τουρκία. Χρειάζεται φυσικά και η τύχη, η οποία δεν ήταν με το μέρος μας στα ματς με Δανία και Γεωργία. Οι Λιαπάκης και Μάντζιος που αντιμετωπίζουν κάποια μικρά προβλήματα τραυματισμού, θα τεθούν στη διάθεσή μου», δήλωσε ο νεαρός τεχνικός.

Απών από την αναμέτρηση που θα γίνει στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και θα ξεκινήσει στις 16:15 θα είναι ο Φίλιππος Δάρλας. Ο 22χρονος άσος του Απόλλωνα Σμύρνης αποδεσμεύθηκε μετά τον τραυματισμό του στη μύτη που προκλήθηκε από χτύπημα αντιπάλου στο ματς με τη Γεωργία. Κανονικά αναμένεται να αγωνιστεί ο Βαγγέλης Μάντζιος που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί λόγω καρτών. Ο άσος του Πανιωνίου είναι πολύ πιθανό να συνθέσει το επιθετικό δίδυμο της Εθνικής με τον Γιώργο Σαμαρά, που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο ντεμπούτο του απέναντι στη Γεωργία (1-1), ενώ ήταν κι αυτός που κέρδισε το πέναλτι από το οποίο προήλθε το μοναδικό γκολ της ελληνικής ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x