Stoiximan Super League

«Να ζήσουμε πάλι το παραμύθι…»

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δήλωσε, στο πλαίσιο της βράβευσής του ως πολυτιμότερος παίκτης της 25ης αγωνιστικής, ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να κατακτήσουν τη δεύτερη θέση, προκειμένου να… «ζήσουμε πάλι το παραμύθι με τα διπλά και τα ταξίδια στην Ευρώπη». Σαλπιγγίδης: «Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε στο τέλος να βγούμε δεύτεροι».

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δήλωσε, στο πλαίσιο της βράβευσής του ως πολυτιμότερος παίκτης της 25ης αγωνιστικής, ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να κατακτήσουν τη δεύτερη θέση, προκειμένου να… «ζήσουμε πάλι το παραμύθι με τα διπλά και τα ταξίδια στην Ευρώπη». Σαλπιγγίδης: «Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε στο τέλος να βγούμε δεύτεροι». Βγενόπουλος: «Τέλος στις ανταλλαγές με τον ΟΦΗ». Ρουκάβινα: «Ξεχωριστό συναίσθημα το Τσάμπιονς Λιγκ».

«Όλα για τη δεύτερη θέση»

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 25ης αγωνιστικής από τον Τάκη Λουκανίδη και δήλωσε ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κάνει τα πάντα για να πάρει τη δεύτερη θέση. «Ευχαριστώ πολύ τον κ. Τάκη για τα καλά του λόγια. Από την πλευρά μου θα τα δώσω όλα για να πετύχει η ομάδα να κατακτήσει τη δεύτερη θέση, να βγούμε και πάλι στο Champions League», τόνισε ο άσος του «τριφυλλιού» και πρόσθεσε: «Αν θέλουμε να ζήσουμε πάλι το παραμύθι με τα διπλά και τα ταξίδια στην Ευρώπη, πρέπει να συγκεντρωθούμε και μέσα από τη διαδικασία πλέι-οφ να βγούμε δεύτεροι και να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Εγώ από την πλευρά μου έχω πρώτο στόχο η ομάδα να καταφέρει να πάρει τη δεύτερη θέση και να συμμετέχει και τη νέα χρονιά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση»

Από την πλευρά του, ο κ. Λουκανίδης είπε στον Χριστοδουλόπουλο: «Είσαι ένα αστέρι. Να συνεχίσεις έτσι για να ξεπεράσεις το όνομα του Λουκανίδη. Σου εύχομαι υγεία και κάθε επιτυχία».

Σαλπιγγίδης: «Κακή σεζόν, αλλά…»

Ο δεύτερος παίκτης που παρέλαβε βραβείο, για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής, ήταν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

«Μας έχει μείνει ένας στόχος, πρέπει να τον κυνηγήσουμε. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε στο τέλος να βγούμε δεύτεροι. Εγώ θέλω να κάνω τη δουλειά μου όσο γίνεται καλύτερα, στόχος είναι να κερδίσει η ομάδα. Με τον Θρασύβουλο είναι ακόμα ένα ματς, πρέπει να το κερδίσουμε. Η σεζόν δεν ήταν καλή για εμάς», τόνισε ο «Σάλπι» για τη φετινή χρονιά και συνέχισε:

«Αποκλειστήκαμε από το Κύπελλο, μείναμε πίσω στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, αλλά θέλουμε πέντε νίκες στα υπόλοιπα ματς για να πάμε με καλύτερη ψυχολογία στα πλέι-οφ. Είναι διαφορετικό φέτος γιατί είναι μικρότερες οι διαφορές, αλλά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να βγούμε δεύτεροι. Και πέρυσι μέσω αυτής της διαδικασίας καταφέραμε να βγούμε δεύτεροι και να αγωνιστούμε τελικά στο Champions League. Σε ό,τι έχει να κάνει με τη δική μου βράβευση, ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε, κάτι που μου δίνει δύναμη να γίνω καλύτερος και να συνεχίσω να δουλεύω».

Τέλος, ο Τάκης Λουκανίδης αφού ευχήθηκε υγεία στον Σαλπιγγίδη, του είπε: «Περιμένω περισσότερα από σένα, πιστεύω στις δυνατότητές σου και περιμένω να βελτιωθείς. Εύχομαι να έχεις υγεία, γιατί είσαι από τα αγαπημένα παιδιά όλων των φιλάθλων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x