Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Το «σαφάρι» αρχίζει…

Ο προγραμματισμός της επόμενης χρονιάς μπαίνει σε μια σειρά στον Παναθηναϊκό… Πέραν του Κριστόφ Βαζέχα, ο οποίος θα αναλάβει να… ξεσκονίσει τις αγορές Σλοβακίας και Τσεχίας, επόμενος που θα ταξιδέψει στην Ευρώπη είναι ο Κώστας Αντωνίου. Όπως επιβεβαίωσε η ΠΑΕ, ο football manager των «πρασίνων» ετοιμάζει ταξίδι για τη «Γηραιά Ήπειρο» και εντός του Σαββατοκύριακου θα αναχωρήσει από τη χώρα μας. «Ξεχωριστό συναίσθημα το Τσάμπιονς Λιγκ», σε κροατικά Μέσα ο Άντε Ρουκάβινα.

Ο προγραμματισμός της επόμενης χρονιάς μπαίνει σε μια σειρά στον Παναθηναϊκό… Πέραν του Κριστόφ Βαζέχα, ο οποίος θα αναλάβει να… ξεσκονίσει τις αγορές Σλοβακίας και Τσεχίας, επόμενος που θα ταξιδέψει στην Ευρώπη είναι ο Κώστας Αντωνίου. Όπως επιβεβαίωσε η ΠΑΕ, ο football manager των «πρασίνων» ετοιμάζει ταξίδι για τη «Γηραιά Ήπειρο» και εντός του Σαββατοκύριακου θα αναχωρήσει από τη χώρα μας.

Σκοπός των ανθρώπων του «τριφυλλιού» είναι να γεμίσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τη μεταγραφική τους λίστα. Η ενίσχυση σε θέσεις που παρουσιάστηκαν αδυναμίες φέτος είναι σε πρώτο πλάνο και για το λόγο αυτό οι κινήσεις είναι άμεσες. Είναι εμφανής λοιπόν η διάθεση των διοικούντων να έχουν ήδη κατασταλαγμένες απόψεις για τους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν, ούτως ώστε την κατάλληλη στιγμή να εντατικοποιηθούν οι διαδικασίες απόκτησής τους. Όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο, μια και έτσι περιορίζεται ο κίνδυνος να αποδειχθούν λάθος οι επιλογές.

Όπως αναφέραμε και τις προηγούμενες μέρες, δεν θα συνεχιστεί η πάγια τακτική του «τριφυλλιού» να ενσωματώνει στο ρόστερ του δέκα ή έντεκα ποδοσφαιριστές. Θα γίνουν τέσσερις με πέντε ουσιαστικές κινήσεις, που θα προορίζονται για την αρχική ενδεκάδα. Το ποσό που αναμένεται να δαπανηθεί δεν θα ξεπερνά τα δεδομένα του καλοκαιριού (δηλαδή 20 με 25εκατ. ευρώ).

Βέβαια, τα δεδομένα σε αυτό το σκέλος μπορεί να αλλάξουν αν πουληθούν κάποιοι παίκτες, όπως ο Σιμάο, που είναι πολύ πιθανό. Σε ό,τι αφορά τις εισηγήσεις του Ολλανδού τεχνικού για τις αποχωρήσεις, θα πρέπει να θεωρήσουμε σίγουρη την πώληση του Ίβανσιτς, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η απόφαση για τον Μάτος.

Πολλά προβλήματα και αλλαγές

Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά επτά παίκτες ενδέχεται να λείψουν από το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο στη Φυλή. Ο Χενκ Τεν Κάτε καλείται να βγάλει το… φίδι από την τρύπα και να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του με τις κατάλληλες αλλαγές.

Οι Καραγκούνης, Μάντζιος και Ζιλμπέρτο Σίλβα ήταν οι γνωστοί απόντες. Πρόβλημα προέκυψε με τον Αντρέας Ίβανσιτς που ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ με το πέρας της σημερινής προπόνησης αποδείχθηκε ότι ο Ρουκάβινα συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις. Το ίδιο πρόβλημα καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του Σωτήρη Νίνη, όπως επίσης και του Γκάμπριελ που θα προφυλαχθεί λόγω ενός μικροτραυματισμού. Έτσι, χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρουν οι Μάτος, Χριστοδουλόπουλος, Πετρόπουλος, Μελίσσης, Νίνης και Κλέιτον.

Κάτι τρέχει με τον Γιούρκα

Δεδομένη είναι η πρόθεση της Ατλέτικο Μαδρίτης να μη συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Γιούρκα Σειταρίδη, κάτι που φαίνεται ότι αποτελεί επιθυμία και του ίδιου. Τις τελευταίες ημέρες γράφεται στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στην Ισπανία, ότι πιθανότερος προορισμός του 27χρονου μπακ θα είναι ο Παναθηναϊκός. Η πλευρά του «τριφυλλιού» δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες θα ήθελαν την επιστροφή του, αφού η ομάδα θα αποκτήσει δεξιό μπακ. Παράλληλα, θα εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις «ενδεκαδάτου» μπακ και αναλόγως τις εξελίξεις θα γίνουν και οι απαραίτητες κινήσεις.

* Σύσκεψη είχαν σήμερα παράγοντες του ΥΠΕΧΩΔΕ και του Δήμου Αθηναίων για τις εκρεμμότητες και την καθυστερημένη έκδοση της άδειας εκσκαφών. Όσο γρηγορότερα εκδοθεί τόσο πιο σύντομα θα αρχίσουν τα έργα για το γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x