Stoiximan Super League

Ορεξάτος ο Ντάρμπισαϊρ

Με τον Ματ Ντάρμπισαϊρ να δίνει το «παρών» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η προπόνηση του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ. Ο Άγγλος επιθετικός εμφανίστηκε αρκετά ορεξάτος παρά το ταξίδι που είχε από την Αθήνα στην Αυστρία. Έδειξε 4-4-2 ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Αποστολή στο Ζέεφελντ: Διονύσης Καππάτος

Με τον Ματ Ντάρμπισαϊρ να δίνει το «παρών» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η προπόνηση του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ. Ο Άγγλος επιθετικός εμφανίστηκε αρκετά ορεξάτος παρά το ταξίδι που είχε από την Αθήνα στην Αυστρία. Έδειξε 4-4-2 ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Λίγο το ταξίδι, λίγο η διαφορά της θερμοκρασίας θα μπορούσαν να τον είχαν επηρεάσει. Κι όμως! Ο Ματ Ντάρμπισαϊρ, όχι μόνο έδωσε το «παρών» στην απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού αλλά έδειξε και αρκετά ορεξάτος.
Ο Άγγλος επιθετικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με τους βοηθούς του Τιμούρ Κετσπάγια να είναι συνεχώς δίπλα του. Αρχικά έκανε αρκετό τρέξιμο και στη συνέχεια ασκήσεις με μπάλα.

Στο τέλος της προπόνησης συμμετείχε κανονικά στο οικογενειακό διπλό έχοντας ένα ρόλο μπαλαντέρ. Ο Άγγλος επιθετικός έπαιρνε το μέρος της ομάδας που είχε την κατοχή της μπάλας. Ίσως, σε μία προσπάθεια του τεχνικού επιτελείου να τον βοηθήσει να καλύψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα τις προπονήσεις που έχει χάσει.

Παρά την κούραση ο Βρετανός είχε αρκετή όρεξη. Ήταν αρκετά κινητικός και μέσα αλλά και έξω από την μεγάλη περιοχή. Προσπαθούσε με κάθε τρόπο να βρεθεί σε θέση για γκολ. Μάλιστα σε μία φάση έβγαλε και μία εξαιρετική σέντρα από τα δεξιά συστημένη για το κεφάλι του Ντιόγκο, άσχετα αν ο Βραζιλιάνος αστόχησε.

Σε ό,τι αφορά στον Όλοφ Μέλμπεργκ, δεν θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Αυστρία, αλλά στην Ελλάδα και εν συνεχεία θα ταξιδέψει στην Ολλανδία, όπου θα γίνει το δεύτερο στάδιο.

Δείχνει 4-4-2

Μπορεί να είναι αρκετά νωρίς αλλά ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει δείξει την προτίμησή του στο 4-4-2. Ο Γεωργιανός τεχνικός στο οικογενειακό διπλό της Τετάρτης παρέταξε και τις δύο ομάδες με τα ίδιο σύστημα.

Στη μία ομάδα ο Γεωργιανός τεχνικός είχε επιλέξει τερματοφύλακα τον Πάρντο. Στην άμυνα τους Ντομί, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Γκαλίτσιο. Στη μεσαία γραμμή τους Ζαϊρί, Ντουντού, Βασιλόγιαννη και στην επίθεση τον Μήτρογλου και τον Μπελούτσι. Στην άλλη ομάδα τον Νικοπολίδη κάτω από την εστία. Τους Τοροσίδη, Ζεβλάκοφ, Ραούλ Μπράβο, Πάντο στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή τους Γκαλέτι, Στολτίδη, Γιάννη Παπαδόπουλο και Λεονάρντο. Τέλος, στην επίθεση τους Ντιόγκο και Όσκαρ. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Ντιόγκο με τον βραζιλιάνο να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ του διπλού. Του οικογενειακού διπλού είχαν προηγηθεί αρκετές ασκήσεις με τη μπάλα, αλλά και σουτ προς τους τερματοφύλακες.

Σκληρά μαρκαρίσματα

Αρκετή όρεξη και πάθος έδειξαν στο οικογενειακό διπλό οι παίκτες του Ολυμπιακού. Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο Λουτσιάνο Γκαλέτι να δεχθεί ένα γερό χτύπημα σε μία φάση.

Πρωινή προπόνηση

Το βάρος στη φυσική κατάσταση έριξε ο Τιμούρ Κετσπάγια στην πρωινή προπόνηση. Ο Γεωργιανός χώρισε τους παίκτες του σε μικρά γκρουπ ανάλογα με την φυσική κατάσταση που βρίσκεται ο καθένας. Ακολούθησε «κορόιδο» με δύο παίκτες να προσπαθούν να πάρουν τη μπάλα από τους πέντε αντιπάλους του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x