Stoiximan Super League

Στα «ερυθρόλευκα» το Ζέεφελντ

Αρκετό ερυθρόλευκο χρώμα είχε η απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού την Παρασκευή. Περίπου τριάντα φίλοι της ομάδας ταξίδεψαν από το Μόναχο στο Ζέεφελντ γ ια να παρακολουθήσουν από κοντά τους παίκτες των ερυθρολεύκων.

Αποστολή στο Ζέεφελντ: Διονύσης Καππάτος

Αρκετό ερυθρόλευκο χρώμα είχε η απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού την Παρασκευή. Περίπου τριάντα φίλοι της ομάδας ταξίδεψαν από το Μόναχο στο Ζέεφελντ για να παρακολουθήσουν από κοντά τους παίκτες των ερυθρολεύκων.

Ντυμένοι όλοι τους στα χρώματα της ομάδας βρέθηκαν αρκετά λεπτά πριν την έναρξη της προπόνησης. Για να δώσουν το «παρών» στην αυστριακή πόλη ταξίδεψαν για περισσότερο από μία ώρα, από το Μόναχο.

Πέρασαν στο προπονητικό κέντρο και κάθισαν στα καθίσματα δίπλα από τον αγωνιστικό χώρο. Οι φωνές υπέρ των παικτών του Τιμούρ Κετσπάγια έγιναν εντονότερες ειδικά κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού.

Μετά το τέλος της προπόνησης περικύκλωσαν τους ποδοσφαιριστές αλλά και τον Τιμούρ Κετσπάγια και άρχισαν να βγάζουν αναμνηστικές φωτογραφίες μαζί τους.

Την τιμητική τους είχαν οι Ντουντού και οι άλλοι λάτιν της ομάδας αλλά και οι νέοι παίκτες της.

Ματ Νταρμπισάιρ

Ο άγγλος επιθετικός φαίνεται πως έχει μπει στις καρδιές των οπαδών της ομάδας ειδικά, μετά από την εμφάνισή του στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Ο «Ντάρμπι» φωτογραφήθηκε με αρκετούς οπαδούς ενώ με άλλους συνομίλησε για λίγο.

Για παράδειγμα, ένας οπαδός των ερυθρολεύκων -όπως μας εξομολογήθηκε- ταξίδεψε από την Βρέμη στο Ζέεφελντ, μία απόσταση περίπου τριών ωρών. Και αυτό για να παρακολουθήσει όλους τους παίκτες της ομάδας και για να βγάλει μία φωτογραφία με τον Ματ Ντάρμπισάιρ.

Μαζί του είχε συνομιλία για λίγα λεπτά προκαλώντας πολλές φορές το χαμόγελο του Άγγλου παίκτη με τα λεγόμενά του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x