Stoiximan Super League

Μαρίνος: «Δεν ξέρω κάτι για ΠΑΟ, ο μάνατζέρ μου ασχολείται»

Απέφυγε να επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού στο πρόσωπό του ο Στέργιος Μαρίνος, μιλώντας στον Nova ΣΠΟΡ FM 94,6. «Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, κάτι τελεσίδικο. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω για το θέμα. Με αυτό ασχολείται ο μάνατζέρ μου», δήλωσε ο 22χρονος παίκτης, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί στο δεξιό άκρο της άμυνας και της μεσαίας γραμμής.

Απέφυγε να επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού στο πρόσωπό του ο Στέργιος Μαρίνος, μιλώντας στον Nova ΣΠΟΡ FM 94,6. «Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, κάτι τελεσίδικο. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω για το θέμα. Με αυτό ασχολείται ο μάνατζέρ μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 22χρονος παίκτης, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί στο δεξιό άκρο της άμυνας και της μεσαίας γραμμής.

Αναλυτικά

«Είμαι μέλος του Ατρομήτου και έχω συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2009. Δεν γνωρίζω να υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, κάτι τελεσίδικο. Ο μάνατζέρ μου ασχολείται με το θέμα. Αυτή τη στιγμή δεν έχω μιλήσει με κανέναν και δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Εγώ θέλω να είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου για να βελτιώνομαι», είπε, αναφερόμενος στα όσα ακούγονται περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού.

Ερωτηθείς για το αν τον επηρεάζουν όλα όσα ακούγονται για τον Παναθηναϊκό και αν δυσκολεύουν το έργο του, είπε: «Δεν είναι εύκολο, αλλά αν είσαι μακριά από τα ΜΜΕ και συγκεντρώνεσαι σε αυτό που κάνεις, μπορείς να συνεχίσεις τη δουλειά σου». Για το αν είναι έτοιμος να παίξει σε μία μεγάλη ομάδα: «Από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο θέλω και προσπαθώ για να βελτιώνομαι καθημερινά. Κάνω σίγουρα και σταθερά βήματα. Άμεσος στόχος είναι να παίξω σε μία από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας και πιστεύω πως είμαι έτοιμος αυτή τη στιγμή για να κάνω το παραπάνω βήμα».

Στη συνέχεια, μίλησε για το πού μπορεί να αγωνιστεί και αναφέρθηκε στον Νίκο Νιόπλια: «Η φυσική μου θέση είναι δεξιός χαφ, αλλά έχω χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές και ως μπακ και μπορώ να αντεπεξέλθω. Με βοήθησε πολύ ο κ. Νιόπλιας. Αρχικά το 2005 με κάλεσε στην Εθνική Νέων και στη συνέχεια με πήρε και στην Εθνική Ελπίδων».

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος και στον Ατρόμητο: «Θεωρώ ότι το επίπεδο έχει ανεβεί στη SuperLeague, καθώς ήρθαν και έρχονται στην Ελλάδα μεγάλοι παίκτες. Ο Ατρόμητος είναι οργανωμένος σύλλογος με καλές υποδομές. Εύχομαι και θεωρώ πως θα παίξει καλό ποδόσφαιρο και θα εξασφαλίσει εύκολα και γρήγορα την παραμονή στην Α’ Εθνική».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x