Stoiximan Super League

Το σκέφτεται ο Γιούρκας

Την υπόσχεση ότι αν επιστρέψει στην Ελλάδα η ΑΕΚ έχει τον πρώτο λόγο έδωσε ο Γ. Σεϊταρίδης στον Ν. Θανόπουλο. Ο πρόεδρος της «Ένωσης» του πρότεινε συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 600.000 ευρώ και μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων ξεπερνάει ο 1 εκατ. ευρώ. «Σε θέλουμε πολύ στην ΑΕΚ», είπε ο κ. Θανόπουλος στον διεθνή μπακ, οποίος ανέφερε: «Θα το σκεφτώ, υπάρχει κάτι και από το εξωτερικό». Πρόταση στον Λεβαδειακό αναμένεται να καταθέσει στις αρχές της εβδομάδας η ΑΕΚ για τον Λεονάρντο.

Την απάντηση του Γιούρκα Σεϊταρίδη περιμένουν σε 10 με 12 ημέρες οι διοικούντες την ΑΕΚ. Αργά χθες το απόγευμα ο Νίκος Θανόπουλος συναντήθηκε με τον διεθνή οπισθοφύλακα και του πρότεινε συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 600.00 ευρώ. Στην προσφορά της «Ένωση» συμπεριλαμβάνονται αρκετά μπόνους επίτευξης στόχων, με τα οποία οι ετήσιες απολαβές του 28χρονου άσου θα ξεπεράσουν το 1 εκατ. ευρώ. Ο Σεϊταρίδης δεν έκλεισε την πόρτα στους «κιτρινόμαυρους» και ζήτησε χρόνο, μήπως υπάρξει κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση από το εξωτερικό.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής άφησε να εννοηθεί ότι η ΑΕΚ έχει τον πρώτο λόγο στην περίπτωση που πάρει την απόφαση να επαναπατριστεί. «Εμείς σε θέλουμε πολύ στην ΑΕΚ, και ο προπονητής και η διοίκηση. Είμαστε βέβαιοι ότι μπορείς να παίξεις μεγάλη μπάλα στην ΑΕΚ. Πιστεύουμε στην ομάδα που φτιάχνουμε, θα πετύχουμε, θα δεις ότι θα πάμε καλά», ήταν το μήνυμα του προέδρου του «Δικέφαλου» στον παίκτη, στον οποίο έδωσε προθεσμία να απαντήσει, προκειμένου να στραφεί σε άλλη λύση, σε περίπτωση αρνητικής απάντησης.

«Οπως καταλαβαίνεις δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου την απόφασή σου, γι' αυτό και θέλουμε την τελική απάντηση μέσα σε 10-12 μέρες», είπε ο Θανόπουλος στον Σεϊταρίδη, ο οποίος ανέφερε: «Θα το σκεφτώ, αλλά η αλήθεια είναι ότι υπάρχει κάτι από το εξωτερικό και θα ήθελα σε αυτή την ηλικία να συνεχίσω στο εξωτερικό. Δεσμεύομαι να απαντήσω μέσα σε αυτό το διάστημα, ίσως και νωρίτερα».

Ετοιμάζει πρόταση για Λεονάρντο

Τηλεφωνική επικοινωνία έχουν τις τελευταίες ημέρες ο Νίκος Θανόπουλος με τον Γιάννη Κομπότη για την υπόθεση του Λεονάρντο. Μάλιστα, το επόμενο διάστημα η ΑΕΚ αναμένεται να καταθέσει πρόταση για να κάνει τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό δικό της. Δεν αποκλείεται το καθοριστικό ραντεβού των δύο ανδρών να γίνει ακόμη και εντός της ημέρας, αλλά το πιθανότερο είναι αυτό να συμβεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Η προσφορά των «κιτρινόμαυρων» δεν θα ξεπερνά τις 800.000 ευρώ, από τη στιγμή που το συμβόλαιο του 22χρονου παίκτη λήγει σε ένα χρόνο. Στην «Ένωση» υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η «χρυσή τομή» με τον ισχυρό άνδρα των Βοιωτών, προκειμένου ο «Λεό» να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας στην Αυστρία.

Για την απόκτηση του Νταβίντ Οντόνκορ κινείται η ΑΕΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα στην τοπική «ABC» της Σεβίλλης. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, για τον 25χρονο Γερμανό δεξιό χαφ ενδιαφέρονται, χωρίς να έχουν καταθέσει πρόταση, οι Μπλάκμπερν, Γουέστ Χαμ, Πόρτσμουθ, Μπεσίκτας, Γαλατασαράι και Γουλβς.

Δημοσίευμα στην Αλγερία επαναλάμβανε την απόφαση του Ραφίκ Τζεμπούρ να απορρίψει την πρόταση της Αλ Ιτιχάντ και να μείνει στην ΑΕΚ και την ερχόμενη περίοδο.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x