Stoiximan Super League

Τζεμπούρ: «Πρωτάθλημα και Ευρώπη»

Τους στόχους της ΑΕΚ εν όψει της νέας σεζόν έθεσε ο Ράφικ Τζεμπούρ, κατά την αναχώρηση της αποστολής της ομάδας για το Ζέεφελντ, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. «Στόχος είναι να πάμε καλά σε πρωτάθλημα και Europa League», τόνισε ο Γαλλοαλγερινός φορ. «», δήλωσε χθες ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Τους στόχους της ΑΕΚ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου έθεσε ο Ραφίκ Τζεμπούρ, κατά την αναχώρηση της αποστολής της ομάδας για το Ζέεφελντ, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μέχρι τις 29 του μήνα. Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός τόνισε ότι η «Ένωση» θα επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα και στο UEFA Europa League.

«Το γεγονός ότι έμεινε ο βασικός κορμός είναι πολύ καλό. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε καλύτερη επικοινωνία ως ομάδα. Στόχος είναι να πάμε καλά σε πρωτάθλημα και Europa League», τόνισε ο 25χρονος στράικερ.

Από την πλευρά του, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ανέφερε: «Τα παιδιά έχουν βάλει τις βάσεις και είμαι ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα προσπάθειά τους. Τώρα ακολουθεί η πιο σημαντική δουλειά στην Αυστρία για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει», ήταν αρχικά τα λόγια του Σερβοέλληνα προπονητή, ο οποίος αναφέρθηκε στην υπόθεση του Γιούρκα Σεϊταρίδη: «Γνωρίζω τις εξελίξεις με τον Γιούρκα. Θα πρέπει, όμως, να περιμένουμε λίγες μέρες». Όσον αφορά τον Λεονάρντο: «Αν έρθει, τότε θα πρέπει να δοθεί κάποιος από τους ξένους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας μας».

Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το θέμα του συμβολαίου του, απάντησε: «Έχω δύο χρόνια συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Αυτό έχω μόνο στη σκέψη μου».

Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από 31 ποδοσφαιριστές. Στην Αυστρία θα μεταβούν τέσσερις τερματοφύλακες (Σάχα, Λούκατς, Αραμπατζής, Μοσχονάς), εννέα αμυντικοί (Κυργιάκος, Μαϊστόροβιτς, Ζεράλντο, Αλεξόπουλος, Γεωργέας, Κουτρομάνος, Καράμπελας, Χουανφράν, Μανωλάς), 14 μέσοι (Καφές, Ενσαλίβα, Μάκος, Ταχτσίδης, Ρίκκα, Γκέντσογλου, Γιαχάγια, Ιορντάκε, Μαντούκα, Λαγός, Ντιούφ, Μπερνς, Χετεμάι, Παληγεώργος) και τέσσερις επιθετικοί (Μπλάνκο, Τζεμπούρ, Σκόκο, Παυλής).

Μετά το τέλος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας θα ληφθούν αποφάσεις για τη μείωση του ρόστερ. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 34 παίκτες και μόλις η ομάδα επιστρέψει από την Αυστρία, τότε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα αποφασίσει ποιοι θα παραχωρηθούν δανεικοί, με τον Μπερνς και τον Ντιούφ να συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες. Εξι ποδοσφαιριστές αναμένεται να φύγουν με τη μορφή δανεισμού, προκειμένου να μείνουν στο ρόστερ 28, συμπεριλαμβανομένων των Αλεξόπουλου και Λαγού, που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x