Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Bundesliga καλεί Τζεμπούρ

Στο «στόχαστρο» γερμανικής ομάδας βρίσκεται ο Ράφικ Τζεμπούρ. Ο Γαλλοαλγερινός φορ, όπως έγινε χθες γνωστό, είναι αρκετά πιθανό να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, χωρίς να αμφισβητείται η αξία του. Στην κορυφή της λίστας των επιθετικών της «Ένωσης» παραμένει το όνομα του Βαγγέλη Μάντζιου. Η πιο χαρούμενη μέρα στη ζωή του Λεονάρντο η σημερινή. «Κολλάει» του στη Μάλαγα!

Στο «στόχαστρο» γερμανικής ομάδας βρίσκεται ο Ράφικ Τζεμπούρ. Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός, όπως έγινε χθες γνωστό, είναι αρκετά πιθανό να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, χωρίς να αμφισβητείται η αξία του. Ο «τρομοκράτης» διαπίστωσε πως τη φετινή σεζόν δεν θα έχει ρόλο βασικού στην ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος επιθυμεί να αποκτηθεί ο Βαγγέλης Μάντζιος.

Ο 25χρονος φορ, λόγω του χαρακτήρα του, δεν μπορεί να αντέξει να κάθεται στον πάγκο και σύντομα αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεσή του. Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», η «Ένωση» αναμένεται να δεχθεί μια ιδιαίτερα ικανοποιητική πρόταση για τον παίκτη, ο οποίος εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Bundesliga και θα πάρει στα χέρια του μια ενδιαφέρουσα προσφορά.

Το «γαμήλιο δώρο» του Λεονάρντο

Η πιο χαρούμενη μέρα στη μέχρι τώρα ζωή του Λεονάρντο είναι η σημερινή. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του Λεβαδειακού θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Καμίλα, ενώ ο μάνατζέρ του θα συναντηθεί με τον Γιάννη Κομπότη για το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην ΑΕΚ την καριέρα του. Ο κ. Καινούργιος θα μεταφέρει στον πρόεδρο των Βοιωτών την πρόθεση της «Ενωσης» να κάνει έναν καλύτερο διακανονισμό στην πρόταση των 800.000 ευρώ, με τα μισά χρήματα να δίνονται αμέσως. Από την πλευρά του, ο 22χρονος παίκτης ανυπομονεί να κλείσει θετικά η υπόθεσή του και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Τι γίνεται με Μάντζιο

Στην κορυφή της λίστας των επιθετικών της ΑΕΚ παραμένει το όνομα του Βαγγέλη Μάντζιου. Παρόλα αυτά, η «Ένωση» δεν εμφανίζεται διατεθειμένη να διαθέσει 1,5-2 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του διεθνούς επιθετικού, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Παναθηναϊκό και δεν παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού. Οι «κιτρινόμαυροι» μπορούν να κινηθούν για να κάνουν τον 26χρονο φορ δικό τους μόνο αν οι νέοι επενδυτές μπουν στη διοίκηση της ΠΑΕ.


Μετά την επιστροφή θα βγουν οι δανεικοί

Μετά την επιστροφή της ΑΕΚ στην Ελλάδα θα αποφασιστεί το μέλλον των παικτών που είναι υποψήφιοι να αγωνιστούν ως δανεικοί σε κάποιες άλλες ομάδες. Ο Μοσχονάς θα πάει στον Παναργειακό, ενώ ο Ζορμπάς τη νέα σεζόν θα φοράει τη φανέλα του ΟΦΗ. Από την «Ένωση» αναμένεται, επίσης, να αποχωρήσει και ο Παληγεώργος. Εκείνο που μένει να αποφασιστεί είναι ποιοι από τους Νέιθαν Μπερνς, Ελ Χάτζι Ντιούφ και Σεϊντού Γιαχάγια θα παραχωρηθούν με τη μορφή δανεισμού, αφού καταλαμβάνουν θέση ξένου στο ρόστερ της ομάδας.

* Όπως αναφέρει η «ΕΞΕΔΡΑ», ο Νίκος Σιακόλας φαίνεται πως είναι ένας εκ των επιχειρηματιών που προτίθενται να επενδύσουν στην ΑΕΚ. Ο Κύπριος επιχειρηματίας είναι αντιπρόσωπος της Debenhams στη Μεγαλόνησο και είναι πιθανό στην «Ένωση» να μπει μαζί με τον γιό του, Μάριο Σιακόλα.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x