Stoiximan Super League

Οι παίκτες του Ολυμπιακού στο «μικροσκόπιο»

Το www.sport-fm.gr αναλύει την παρουσία των 14 παικτών του Ολυμπιακού που αγωνίστηκαν στη νίκη επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας με 2-0.

Το www.sport-fm.gr αναλύει την παρουσία των 14 παικτών του Ολυμπιακού που αγωνίστηκαν στη νίκη επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας με 2-0.

Αντώνης Νικοπολίδης: Δεν απειλήθηκε ουσιαστικά ποτέ. Όταν χρειάστηκε να επέμβει ήταν σταθερός και ενέπνεε σιγουριά στην άμυνά του. Από τα πιο εύκολα βράδια της καριέρας του.

Μίχαλ Ζεβλάκοφ: Στο πρώτο μέρος ειδικά αντιμετώπισε κάποια προβλήματα από την πτέρυγά του. Χωρίς να είναι κακός, δεν διακρίθηκε όσο οι άλλοι τρεις της οπισθοφυλακής του Ολυμπιακού.

Ραούλ Μπράβο: Η ευχάριστη έκπληξη. Δεν θύμισε σε τίποτα τον ράθυμο παίκτη της περασμένης σεζόν. Εξαιρετικός στα αμυντικά του καθήκοντα και με γρήγορες-όσο και σωτήριες σε κάποιες περιπτώσεις-επεμβάσεις. Επιθετικά δεν φάνηκε, αλλά προφανώς είχε εντολή να μην προωθείτε και να φυλά τα νώτα του.

Όλοφ Μέλμπεργκ: Μετά από το πρώτο δεκάλεπτο, όταν παρουσιάστηκε νευρικός, ήταν εξαιρετικός. Σταθερός στις επεμβάσεις του, ψύχραιμος στις μεταβιβάσεις του και με ικανότητα να διαβάζει τις φάσεις.

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Πολύ καλός στις τοποθετήσεις και τις επεμβάσεις του. Συνεργάστηκε άριστα με τον Μέλμπεργκ, με τον οποίο αποκτά χημεία. Πέτυχε το πρώτο γκολ ανοίγοντας το δρόμο για τη νίκη.

Κριστιάν Λεντέσμα: Ο καλύτερος του κέντρου. Πολλά χιλιόμετρα, πολλή βρώμικη δουλειά, σωστές μεταβιβάσεις και καθαρό μυαλό συνέθεσαν το αγωνιστικό προφίλ του «λύκου».

Γιάννης Παπαδόπουλος: Θετική η παρουσία του νεαρού μέσου. Έτρεξε πολύ, είχε διάθεση και πάθος και αν ολοκλήρωνε καλύτερα κάποιες προσπάθειες θα μιλούσαμε για μία εξαιρετική εμφάνιση.

Ντουντού: Έπαιξε σε ελεύθερο ρόλο μπροστά από τα δύο αμυντικά χαφ, αλλά δεν βοήθησε όσο μπορούσε. Σε κάποιες στιγμές έδειξε την ποιότητά του, αλλά μπορεί να προσφέρει πολύ περισσότερο όντας απελευθερωμένος από το ανασταλτικό κομμάτι.

Ζαουάντ Ζαϊρί: Πολύ καλή εμφάνιση, ειδικά στο πρώτο μέρος, αλλά με το γνωστό πρόβλημα στην ολοκλήρωση των προσπαθειών του. Δεν έχει την ικανότητα να τελειώσει τις φάσεις που συχνά ο ίδιος δημιουργεί και αυτό είναι το μεγάλο του μειονέκτημα.

Λεονάρντο: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καταπληκτικός. Με γρήγορες αντιδράσεις και σωστές κινήσεις, βοηθούσε ανασταλτικά, αλλά και επιθετικά, ενώ πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ. Στη συνέχεια φάνηκε κουρασμένος και ορθώς αντικαταστάθηκε.

Κώστας Μήτρογλου: Πολύ καλή η παρουσία του, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Μπορεί να υστέρησε στην τελική προσπάθεια, αλλά βοήθησε σε άλλους τομείς της επιθετικής λειτουργίας, το δεύτερο γκολ του ανήκει κατά το ήμισυ και απέδειξε πως μπορεί να βοηθήσει.

Λουτσιάνο Γκαλέτι: Με την είσοδό του ο Ολυμπιακός μπόρεσε να απορροφήσει την πίεση της Σλόβαν κρατώντας καλύτερα την μπάλα. Οι επελάσεις του από δεξιά πονοκεφάλιασαν την αντίπαλη άμυνα.

Έντσο Μαρέσκα: Στα 20 λεπτά που αγωνίστηκε βοήθησε αρκετά ανασταλτικά και δημιουργικά, ενώ είχε μία βολίδα στο οριζόντιο δοκάρι. Είναι νωρίς να κριθεί με ασφάλεια και σίγουρα μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα.

Ντιόγο: Στον λιγοστό χρόνο που χρησιμοποιήθηκε είναι αδύνατο να κριθεί. Ίσως η παραμονή του στον πάγκο για 84 λεπτά να ήταν ένα μήνυμα για αυτόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x