Stoiximan Super League

Τεν Κάτε: «Έχουμε πιθανότητες»

Την πίστη του πως παρά την πολύ δύσκολη κλήρωση με την Ατλέτικο Μαδρίτης στα play off του Champions League, ο σοβαρός Παναθηναϊκός έχει πιθανότητες να προκριθεί στους ομίλους, εξέφρασε ο Χενκ Τεν Κάτε κατά την αναχώρηση για την Ουγγαρία, ενόψει του αυριανού φιλικού με τη Χόνβεντ (16:00).

Την πίστη του πως παρά την πολύ δύσκολη κλήρωση με την Ατλέτικο Μαδρίτης στα play off του Champions League, ο σοβαρός Παναθηναϊκός έχει πιθανότητες να προκριθεί στους ομίλους, εξέφρασε ο Χενκ Τεν Κάτε κατά την αναχώρηση για την Ουγγαρία, ενόψει του αυριανού φιλικού με τη Χόνβεντ (16:00).

«Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα στο άκουσμα της κλήρωσης με την Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που θα μπορούσε να μας τύχει. Η Ατλέτικο έχει παίκτες τεράστιας κλάσης» σχολίασε αρχικά για την κλήρωση ο Ολλανδός τεχνικός «πλέκοντας» το εγκώμιο των «ροχιμπλάνκος».

Στη συνέχεια παρέπεμψε στην περσινή πορεία μέχρι τους «16» της διοργάνωσης, «Έχουμε πιθανότητες πρόκρισης με σωστή δουλειά, μπορούμε στην Ευρώπη και μην ξεχνάμε που φτάσαμε πέρυσι. Έχουμε να παίξουμε δύο παιχνίδια και έχουμε τις δικές μας πιθανότητες. Παρά τις δυσκολίες που έχουμε θέλουμε να προχωρήσουμε και έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα».

Ακολούθως αναφέρθηκε και στα μεγάλα «αστέρια» της Ατλέτικο: «Είναι μια πολύ γρήγορη ομάδα. Ειδικά οι παίκτες που έχουν στην επίθεση μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα αν βρουν χώρο. Πρέπει να μην τους δώσουμε χώρους. Νομίζω αν καταφέρουμε στην έδρα μας το μηδέν θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες. Με παίκτες σαν τους Σιμάο, Μάξι Ροντρίγκες, Φορλάν και Αγκουέρο πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Αν θες να συνεχίσεις πρέπει να τους αντιμετωπίσεις».

Απ’ τη μεριά του ο Γκάμπριελ έδειξε να πιστεύει στην πρόκριση, αρκεί το «τριφύλλι» να δείξει το καλό του πρόσωπο. «Δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα για την Ατλέτικο αυτή την στιγμή, καθώς πρέπει να την μελετήσουμε καλά. Σίγουρα έχουμε τις δυνατότητες να περάσουμε αρκεί να παίξουμε και στα δύο παιχνίδια με καρδιά, να έχουμε το πάθος και την διάθεση που δείξαμε στο παιχνίδι με την Σπάρτα Πράγας στο ΟΑΚΑ. Σίγουρα είναι δύσκολος αντίπαλος, αλλά δεν μας φοβίζει, Αν κάνουμε αυτό που πρέπει, θα προχωρήσουμε».

Την υπόσχεση πως θα δώσουν τον καλύτερο τους ευατό για να περάσουν στους «ομίλους» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έδωσε ο Σιμάο: «Όλοι ξέρουν ποια είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως όλη η ομάδα δεν είναι μόνο ο Σιμάο, ο Μαξι, Ροντριγκες, ο Αγκουέρο και ο Φορλάν. Είναι ένα πολύ δυνατό σύνολο, όμως στα δύσκολα μπορούμε να τα καταφέρουμε και πέρυσι τα καταφέραμε σε Βρεμη και Μιλανο. Όταν κανείς δεν περίμενε από εμάς να πάμε εκεί και να νικήσουμε. Αυτό που έχω να υποσχεθώ στον κόσμο είναι πως θα κάνουμε ότι μπορούμε για να περάσουμε στους ομίλους».

Με κόσμο στην Ισπανία

Τη συμπαράσταση 2.800 οπαδών του θα έχει ο Παναθηναϊκός στη ρεβάνς με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Βιθέντε Καλντερόν» την Τρίτη (25/8). Ο Β΄ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Βεκρής σε συνάντηση που είχε σήμερα με ανθρώπους των Μαδριλένων, εξασφάλισε το 5% που δικαιούται η φιλοξενούμενη ομάδα βάσει της UEFA. Πάντως μέχρι τώρα δεν έχει γνωστοποιηθεί αν οι διοικούντες την Ιβηρική ομάδα, θα πράξουν ανάλογα για να έχουν κόσμο στο πρώτα ματς του ΟΑΚΑ.

Η σειρά του «Σάλπι»

Είχαμε αναφέρει τις προηγούμενες μέρες πως μετά τον Γιώργο Καραγκούνη, επόμενος που θα περνούσε τα γραφεία της ΠΑΕ για να ανανεώσει το συμβόλαιό του θα ήταν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Τη Δευτέρα, λοιπόν, ο βραχύσωμος επιθετικός θα συναντηθεί με τους ιθύνοντες και θα του προταθεί νέο συμβόλαιο, με αποδοχές κοντά στα 1.1-1.2εκατ. ευρώ (μαζί με τα μπόνους). Όσον αφορά του «Κάρα», ίσως και σήμερα οι δύο πλευρές να έρθουν συναντηθούν εκ νέου για τα τυπικά της συμφωνίας. Ο έμπειρος μέσος θα υπογράψει μέχρι το 2012, έναντι 1.2-1.3εκατ. ευρώ ετησίως.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x