Stoiximan Super League

Ουζουνίδης: «Έπρεπε να κερδίσουμε»

Δεν έμεινε ευχαριστημένος από το τελικό αποτέλεσμα και το βαθμό της ισοπαλίας με τον Αστέρα Τρίπολης, ο προπονητής της Λάρισας, Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος δήλωσε πως παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι δεν ήταν καλό, η ομάδα του άξιζε τη νίκη. Από τη μεριά ο Μάριο Γκόμες υποσχέθηκε ότι ο Αστέρας Τρίπολης θα εμφανισθεί βελτιωμένος στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Δεν έμεινε ευχαριστημένος από το τελικό αποτέλεσμα (1-1) και το βαθμό της ισοπαλίας με τον Αστέρα Τρίπολης, ο προπονητής της Λάρισας, Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος δήλωσε πως παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι δεν ήταν καλό, η ομάδα του άξιζε τη νίκη. Από τη μεριά ο Μάριο Γκόμες υποσχέθηκε ότι ο Αστέρας Τρίπολης θα εμφανισθεί βελτιωμένος στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις των δύο τεχνικών.

Μάριο Γκόμες (Αστέρας Τρίπολης): «Είμαστε μια νέα ομάδα και πιστεύω ότι θα βελτιωνόμαστε από αγώνα σε αγώνα. Έχουμε καλούς παίκτες και στην πορεία το σύνολο θα δέσει και θα φανεί η καλή δουλειά που έχουμε κάνει όλο αυτό το διάστημα».

Μαρίνος Ουζουνίδης (Λάρισα): «Έπρεπε να κερδίσουμε, δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Το παιχνίδι ήταν κακό, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Και οι δύο ομάδες είχαν μεγάλα διαστήματα που έπαιξαν κακή μπάλα. Ο Αστέρας προσπαθούσε μόνο με μεγάλες μπαλιές να αναπτυχθεί. Εμείς στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε ευκαιρίες με τον Ιγκλέσιας και μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Θα δουλέψουμε στο επόμενο διάστημα και θα προσπαθήσουμε να εντάξουμε ακόμη δύο παίκτες στο ρόστερ: ένα σέντερ-φορ και ένα στόπερ», αποκάλυψε ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλίας.

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x