Stoiximan Super League

Το τρακ της πρεμιέρας!

Το τρακ και το άγχος της πρεμιέρας έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην Τρίπολη, όπου ο τοπικός Αστέρας και η Λάρισα έμειναν στο «στείρο» 0-0. Μέτριο το παιχνίδι στο μεγαλύτερο διάστημα, με τους γηπεδούχους να διατηρούν εδαφική υπεροχή, χωρίς ουσία. Μεγάλες φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο για τους «βυσσινί», που έχασαν την ευκαιρία να «κλέψουν» τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Φαίνεται ότι το τρακ και το άγχος της πρεμιέρας ήταν καθοριστικά στην Τρίπολη, όπου ο τοπικός Αστέρας και η Λάρισα έμειναν στο «στείρο» 0-0. Μέτριο το παιχνίδι στο μεγαλύτερο διάστημα, με τους γηπεδούχους να διατηρούν εδαφική υπεροχή, χωρίς ουσία. Μεγάλες φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο για τους «βυσσινί», που έχασαν την ευκαιρία να «κλέψουν» τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο δυνατός αέρας αλλά και οι σαφώς ανέτοιμοι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων αποτέλεσαν εμπόδιο για θέαμα ποιότητας στην Τρίπολη. Στα πρώτα 30’ οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν πιο ορεξάτοι και ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς να δημιουργήσουν τις μεγάλες ευκαιρίες. Μόνη πραγματικά καλή στιγμή το σουτ του Καρντόσο στο 12’ που πέρασε λίγο άουτ. Η Λάρισα απάντησε με τον Αμπουχατζίρα να πιάνει δυνατό συρτό σουτ έξω από την περιοχή, δοκιμάζοντας τα αντανακλαστικά του Ντεγκρά, ο οποίος μπλοκάρε.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε σε ακόμη πιο ήσυχους ρυθμούς, με τους προπονητές των δύο ομάδων, Γκόμες και Ουζουνίδη, να προσπαθούν με φωνές να κινητοποιήσουν τους ποδοσφαιριστές τους. Η είσοδος του Στέλιου Γιαννακόπουλου στο παιχνίδι έδωσε ποιότητα και φρεσκάδα στη Λάρισα, που έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη και να δώσει χαρά στους φίλους της ομάδας που έδωσαν δυναμικό «παρών» στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, στο 63’, ο 35χρονος άσος ανάγκασε τον Ντεγρά σε θεαματική επέμβαση, ενώ οι Θεσσαλοί στο τελευταίο δεκάλεπτο έφτασαν άλλες δύο φορές κοντά στο γκολ.

Στο 85’, ο Ιγκλέσιας από το ύψος της μικρής περιοχής, μετά από σέντρα του Κατσιαρού, θα στείλει με κεφαλιά την μπάλα άουτ και τρία λεπτά αργότερα έγινε η φάση του αγώνα όταν μετά από εντυπωσιακό σόλο του Ιγκλέσιας, ο Αργεντινός βρέθηκε απέναντι στον Ντεγρά, αλλά το πλασέ του ''έβγαλε'' με αυτοθυσία ο Μπαστία με καθοριστικό τάκλιν.

Οι Αρκάδες είχαν και αυτοί μια καλή στιγμή με τον Καούνο, ο οποίος δοκίμασε γυριστό σουτ μετά από γέμισμα του Μπαστία στην καρδιά της άμυνας της Λάρισας, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μάλαρτζ.

Το τελικό σφύριγμα του Κύρκου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 0-0, μπροστά σε περίπου 2.500 θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Το φιλμ του αγώνα.


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ντεγκρά, Ουριμπάρι, Λαζαρίδης, Μαρσελάο, Φυντανίδης, Μπαστία, Καρντόσο, Εστέβες (61' Καρέρα), Έντερ (75' Ουντόζι), Βίλτσες, Τσέζαρεκ(59' Καούνος).

ΛΑΡΙΣΑ: Μάλαρτζ, Μπουκουβάλας, Νταμπίζας, Φερέιρα (73' Σίμιτς), Τουάμα (59' Γιαννακόπουλος), Μετίν, Ααράμπ. Ρομέου (90' Τριποτσέρης), Ιγκλέσιας, Κατσιαρός, Αμπουχατζίρα.

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x