Stoiximan Super League

Κοιτάζει Ελλάδα και… μεταγραφές

Την προσοχή του στο ελληνικό πρωτάθλημα στρέφει ο Παναθηναϊκός, μετά τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Μέσα στην εβδομάδα ίσως γίνει μεταγραφή, με το θέμα του Σεϊταρίδη να παραμένει ανοικτό. Σήμερα ή αύριο ανανεώνει ο Καραγκούνης, ο οποίος στο www.sport-fm.gr: «Σε καλό δρόμο το θέμα, αλλά όχι οριστικό».

Την προσοχή του στο ελληνικό πρωτάθλημα στρέφει ο Παναθηναϊκός, μετά τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Μέσα στην εβδομάδα ίσως γίνει μεταγραφή, με το θέμα του Σεϊταρίδη να παραμένει ανοικτό. Σήμερα ή αύριο ανανεώνει ο Καραγκούνης, ο οποίος δήλωσε στο www.sport-fm.gr: «Σε καλό δρόμο το θέμα, αλλά όχι οριστικό».

Ελλάδα και Europa League

Τσάμπιονς Λιγκ τέλος για τον Παναθηναϊκό. Η χθεσινή ήττα με 2-0 αναγκάζει το «τριφύλλι» να πει από νωρίς αντίο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και να στρέψει την προσοχή του στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο Europa League. Αλλωστε, όπως έχουν δηλώσει κατ’ επανάληψη οι άνθρωποι της ομάδας, πρώτος στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στενοχώρια, λοιπόν, υπάρχει στην Παιανία, αλλά κανείς δεν τα βάφει μαύρα και δεν πιστεύει ότι ήρθε η καταστροφή. «Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Πάμε για το πρωτάθλημα και όσο καλύτερα μπορούμε στο Europa League», έλεγαν χθες άνθρωποι της ΠΑΕ. Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός παίζει με την Ξάνθη, ενώ η κλήρωση για το Europa League είναι την Παρασκευή.

Πολλές πιθανότητες για μεταγραφή

Οι αδυναμίες στην άμυνα είναι «χτυπητές» και πλέον οι πιθανότητες να γίνει μεταγραφή κεντρικού αμυντικού και στόπερ είναι πολλές. Δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα, αφού ξεκαθαρίσουν και τα «μέτωπα» αποδεσμεύσεων, να δούμε τον Παναθηναϊκό να ενισχύεται στις θέσεις αυτές. Πάντα «παίζει» το όνομα του Ντούριτσα για τη θέση του στόπερ, ενώ γι’ αυτή του δεξιού μπακ του θέμα του Σεϊταρίδη είναι ανοικτό και δεν αποκλείεται ο «γάμος» να γίνει. Υπομονή και θα μάθουμε…

Τις επόμενες μέρες θα τελειώσει θετικά και το θέμα ανανέωσης του Γιώργου Καραγκούνη.

Κατσουράνης: «Προσπαθήσαμε, αλλά δεν μπορούσαμε»

Η δυναμικότητα της Ατλέτικο ήταν η αιτία που ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να απειλήσει, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, για να διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες του για πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπως δήλωσε μετά το ματς του «Βιθέντε Καλντερόν» ο Κώστας Κατσουράνης.

«Προσπαθήσαμε αλλά δεν μπορούσαμε. Η Ατλέτικο μετά το πρώτο γκολ δεν κυνηγούσε τίποτα. Οι παίκτες της άλλαζαν την μπάλα με ευκολία. Αποκλειστήκαμε δίκαια από μια ομάδα που βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και είναι πιο ποιοτική», τόνισε ο διεθνής Έλληνας μέσος του «τριφυλλιού».

Σε ερώτηση για το αν το πρώτο γκολ της Ατλέτικο επηρέασε την προσπάθεια των «πρασίνων», απάντησε: «Στο σημερινό παιχνίδι έπαιξε καθοριστικό ρόλο το γκολ που δεχθήκαμε καθώς στόχος μας ήταν να διατηρήσουμε το μηδέν. Το γκολ μας έκοψε τα πόδια και μας έριξε ψυχολογικά. Αυτό φάνηκε ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο».

Όσον αφορά στη συνέχεια, είπε: «Δεν απογοητευόμαστε και συνεχίζουμε σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Γιουρόπα Λιγκ», ενώ για την απουσία του Γιώργου Καραγκούνη υπογράμμισε: «Η απουσία του Γιώργου παίζει σημαντικό ρόλο. Θα μπορούσε να περάσει κάποιες πάσες, όπως στο πρώτο ματς».

Σωτήρης Νίνης: «Σίγουρα ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι και το γκολ που δεχτήκαμε στο 3’ μάς έκοψε τα πόδια. Στη συνέχεια ισορροπήσαμε το παιχνίδι και θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ. Στόχος μας ήταν να κρατήσουμε τον έλεγχο και να βγούμε μπροστά όταν θα βρίσκαμε τους χώρους. Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πει να βγούμε μπροστά, αλλά τελικά δεν βγήκε αυτό. Δεν είναι ότι δεν το θέλαμε. Κοιτάμε τη συνέχεια κρατάμε τα λάθη και θα προσπαθήσουμε να μην τα επαναλάβουμε».

Δημήτρης Σαλπιγγίδης: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Όλοι γνωρίζαμε ότι τα πράγματα δεν θα ήταν εύκολα. Από ατυχία δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ. Η Ατλέτικο είναι πολύ καλή ομάδα και όταν έχεις το σκορ εις βάρος σου από το πρώτο παιχνίδι, όλη αυτή η κατάσταση τα πράγματα τα δυσκολεύει πολύ», τόνισε ο επιθετικός του «τριφυλλιού» και κατέληξε αναφερόμενος στις πολλές ευκαιρίες που χάθηκαν.

«Δεν γίνεται σε όλα τα παιχνίδια να κάνεις δύο ευκαιρίες και να πετυχαίνεις πάντα γκολ. Ο Παναθηναϊκός είναι μία έμπειρη ομάδα και δεν χρειάζεται να πάρει κάτι από αυτά τα δύο παιχνίδια και ευελπιστούμε στο Γιουρόπα Λιγκ να πάμε καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x