Stoiximan Super League

«Διπλωματική λύση για Νέμεθ»

Προσπάθειες για να έχει τον Κρίστιαν Νέμεθ τουλάχιστον στο εξ αναβολής ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος απέναντι στον Ολυμπιακό, στις 23 Σεπτεμβρίου, φαίνεται πως καταβάλλει η ΑΕΚ. Ο νεαρός επιθετικός έχει κληθεί στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας Νέων της Ουγγαρίας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αιγύπτου (πρώτος αγώνας της ομάδας του είναι στις 27/9), αλλά η «Ένωση» δεν επιθυμεί να τον αφήσει να λάβει μέρος και στην προετοιμασία.

Προσπάθειες για να έχει τον Κρίστιαν Νέμεθ τουλάχιστον στο εξ αναβολής ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος απέναντι στον Ολυμπιακό, στις 23 Σεπτεμβρίου, φαίνεται πως καταβάλλει η ΑΕΚ. Ο νεαρός επιθετικός έχει κληθεί στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας Νέων της Ουγγαρίας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αιγύπτου (πρώτος αγώνας της ομάδας του είναι στις 27/9), αλλά η «Ένωση» δεν επιθυμεί να τον αφήσει να λάβει μέρος και στην προετοιμασία. Ανάλογη προσπάθεια κάνει και η Νιούκαστλ για τον Ταμάς Καντάρ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουγγαρίας, Σάντορ Εγκερβάρι αισιοδοξεί πως θα βρεθεί μία κοινώς αποδεκτή λύση και θα έχει τον καλύτερο παίκτη του στη διάθεσή του το ταχύτερο δυνατό. «Ξέρω πως η ΑΕΚ και η Νιούκαστλ θέλουν τον Νέμεθ και τον Καντάρ επειδή έχουν βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα. Λαμβάνονται μέτρα για να λυθεί το πρόβλημα διπλωματικά και είμαι βέβαιος πως θα τακτοποιήσουμε το θέμα», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x