Stoiximan Super League

Μπάγεβιτς: «Πάμε για το καλύτερο»

Συγκρατημένα αισιόδοξος εμφανίστηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, κατά την αναχώρηση της αποστολής της «Ένωσης» από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για την Αγγλία. Οι «κιτρινόμαυροι» πέταξαν για το Λίβερπουλ, όπου αύριο (22:05, NovaΣΠΟΡ FM 94,6) θα αντιμετωπίσουν την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ», στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. .

Συγκρατημένα αισιόδοξος εμφανίστηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, κατά την αναχώρηση της αποστολής της «Ένωσης» από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για την Αγγλία. Οι «κιτρινόμαυροι» πέταξαν για το Λίβερπουλ, όπου αύριο (22:05, NovaΣΠΟΡ FM 94,6) θα αντιμετωπίσουν την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ», στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

«Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια σκληρή ομάδα. Πρέπει να προσέξουμε την άμυνά μας, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Η Έβερτον είναι μια ομάδα που τρέχει, μαρκάρει και πιέζει πολύ. Δεν είναι εύκολο να φύγεις με τη νίκη από την Αγγλία. Έχουμε καλούς παίκτες και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», δήλωσε ο Σερβοέλληνας τεχνικός και ανέφερε ότι στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν ο Γιάχιτς με τον Ζεράλδο, αφού δεν υπάρχει κάποιος άλλος στόπερ (σ.σ.: ο Άρσε που είναι στην αποστολή περιμένει την μπλε κάρτα του και μέχρι την τελευταία στιγμή δεν θα ξέρει αν θα αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα του Λίβερπουλ).

Όσον αφορά τα πλάνα του Μπάγεβιτς για το παιχνίδι με τους Άγγλους, ο προπονητής της ΑΕΚ στο δίτερμα της χθεσινής προπόνησης δοκίμασε σύστημα 4-2-3-1, τσεκάροντας με τους βασικούς τον Χέρσι, ο οποίος ήταν εκτός αποστολής την περασμένη Κυριακή. Ωστόσο, ο «Ντούσκο» έκανε μία αλλαγή, αντικαθιστώντας τον Ολλανδό με τον Ενσαλίβα, γυρίζοντας ταυτόχρονα το σύστημα σε 4-3-3.

Η αποστολή της «Ένωσης» απαρτίζεται από τους: Σάχα, Αραμπατζή, Ζεράλντο, Καφέ, Λεονάρντο, Ταχτσίδη, Χουανφράν, Αραούχο, Χέρσι, Ιορντάκε, Γιάχιτς, Σκόκο, Παυλή, Ενσαλίβα, Γεωργέα, Μαντούκα, Μάκο, Μπλάνκο, Αρσε, Γιαχάγια και Νέμεθ. Στην Αθήνα έμειναν οι Μαϊστόροβιτς, Γκερέιρο, Καράμπελας και οι Γκέντσογλου, Κουτρομάνος, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από μικροπροβλήματα τραυματισμών μετά τη συμμετοχή τους στον αγώνα της δεύτερης ομάδας.

*Η αποστολή της ΑΕΚ συνάντησε θερμοκρασία 18 βαθμών, αλλά αρκετά σύννεφα στο Λίβερπουλ.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x