Γενικά

Άγνοια Ζόνας και Γκρέμιο για το ρωσικό ενδιαφέρον

Δημοσιεύματα στη Βραζιλία αναφέρουν πως ρωσική ομάδα-αγνώστων λοιπών στοιχείων-ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Ζόνας και μάλιστα ενδέχεται να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του μέχρι την Πέμπτη, όταν και ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος στη χώρα. Πάντως τόσο ο 25χρονος επιθετικός, που είναι μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ, όσο και η διοίκηση της Γκρέμιο, δεν γνωρίζουν το παραμικρό

Δημοσιεύματα στη Βραζιλία αναφέρουν πως ρωσική ομάδα-αγνώστων λοιπών στοιχείων-ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Ζόνας και μάλιστα ενδέχεται να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του μέχρι την Πέμπτη, όταν και ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος στη χώρα. Πάντως τόσο ο 25χρονος επιθετικός, που είναι μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ, όσο και η διοίκηση της Γκρέμιο, δεν γνωρίζουν το παραμικρό και τονίζουν πως θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους τουλάχιστον ως το Δεκέμβριο.

«Για ενδιαφέρον από τη Ρωσία δεν γνωρίζω τίποτα, με εκπλήσσετε. Όσον αφορά στην ΑΕΚ, ξεκαθάρισα πως θέλω να μείνω για έναν ακόμη χρόνο στη Γκρέμιο. Πρόθεσή μου είναι να παραμείνω ως το τέλος του έτους», δήλωσε ο Βραζιλιάνος φορ, ενώ ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος της Γκρέμιο, Λουίς Ονόφρε Μέιρα, είπε: «Δεν υπάρχει καμία πρόταση. Ο Ζόνας θα παραμείνει στην Γκρέμιο και δεν έχουμε καμία διάθεση να τον παραχωρήσουμε τώρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x