Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Θα υπάρξει ανάταση;

Βαριά είναι η ατμόσφαιρα που επικρατεί στην ΑΕΚ και οι φίλαθλοί της είναι προβληματισμένοι, ύστερα από την ήττα με στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Τα «σπασμένα» πλήρωσε ο Νάτσο Σκόκο, ο οποίος έγινε δέκτης έντονων αποδοκιμασιών από εξαγριωμένους φίλους της «Ένωσης». Τσάμπα πήγε το... πριμ που έταξε ο Π. Αθηνής στους παίκτες. Έρχεται αγριεμένη η Μπενφίκα και πρέπει να προσέξουν οι «κιτρινόμαυροι».

Βαριά είναι η ατμόσφαιρα που επικρατεί στην ΑΕΚ και οι φίλαθλοί της είναι προβληματισμένοι, ύστερα από την ήττα με 1-0 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Το νέο αρνητικό αποτέλεσμα έκανε τους οπαδούς της «Ένωσης» να γκρινιάξουν για την εικόνα της ομάδας τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν να γευτούν νίκη από τις 13 Σεπτεμβρίου, όταν είχαν επικρατήσει με 1-0 του Ηρακλή στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Τα «άκουσε» ο Σκόκο

Τα «σπασμένα» χθες πλήρωσε ο Νάτσο Σκόκο, ο οποίος έγινε δέκτης έντονων αποδοκιμασιών από εξαγριωμένους φίλους της ΑΕΚ. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δέχθηκε έντονη κριτική και μάλιστα μία οπαδός της «Ένωσης», που φορούσε τη φανέλα του (!) είπε μαζί με άλλους «μην πας αύριο (σ.σ.: σήμερα) στην προπόνηση, σήκω και φύγε».

Από την πλευρά του, ο 24χρονος παίκτης αποχώρησε χωρίς να απαντήσει, μπήκε στο αυτοκίνητο με τη γυναίκα του και μόλις είδαν το αυτοκίνητο που είχε, φώναζαν πως «μόνο με τα αυτοκίνητα και τις γυναίκες ασχολείσαι». Να σημειωθεί ότι ο Σκόκο αποδοκιμάστηκε, επίσης, κατά τη διάρκεια της αλλαγής του. Μάλιστα, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε δώσει εντολή να εκτελέσει ένα φάουλ ο Λεονάρντο, αλλά ο Αργεντινός είχε… αντίθετη άποψη από τον προπονητή του και στη συνέχεια αστόχησε.

Τσάμπα το πριμ...

Εκτός των άλλων, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έχασαν το πριμ της τάξεως των 50.000 ευρώ, που τους έταξε ο Παντελής Αθηνής. Ο β' αντιπρόεδρος της «Ένωσης» μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας, Νίκο Θανόπουλο, επισκέφθηκαν χθες το μεσημέρι την αποστολή στο ξενοδοχείο και θέλησαν να περάσουν μήνυμα στους παίκτες ότι είναι δίπλα τους παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Έρχεται αγριεμένη η Μπενφίκα

Τώρα, οι «κιτρινόμαυροι» χρειάζεται να δείξουν ότι μπορούν να ξεπεράσουν τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα την Πέμπτη (20:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΑΝΤ1) απέναντι στη φορμαρισμένη Μπενφίκα, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Οι «αετοί» επικράτησαν το Σάββατο με 5-0 της Λεϊσόες στο «Ντα Λουζ».

Μάλιστα, ο προπονητής της πορτογαλικής ομάδας, Ζόρζε Ζέσους, υποστήριξε ότι οι ποδοσφαιριστές του άφησαν το… γκάζι, επειδή ακολουθεί το ματς κόντρα στην «Ένωση». Στη διάθεση του Μπάγεβιτς ενδέχεται να επιστρέψει ο Μάκος, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό ματς λόγω οσφυαλγίας, ενώ ο Σερβοέλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει τους Ενσαλίβα, Νέμεθ (βρίσκεται στην Αίγυπτο) και Καράμπελα (που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα). Δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει ο Γκερέιρο.

Τη νίκη της ομάδας Νέων της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού (3-0) παρακολούθησαν ο γενικός αρχηγός, Βασίλης Δημητριάδης, ο υπεύθυνος ακαδημιών, Τόνι Σαβέβσκι, και οι βοηθοί του Ντούσαν Μπάγεβιτς, Λύσανδρος Γεωργαμλής και Δημήτρης Μπουρουτζίκας. Οι προαναφερθέντες είδαν τον Αντώνη Ρίκκα να σκοράρει με φάουλ και τον Κώστα Μανωλά να αποχωρεί τραυματίας από το παιχνίδι.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x