Stoiximan Super League

Τοροσίδης: «Νιώθω γεμάτος στον Ολυμπιακό»!

Ούτε μια στιγμή δεν σκέφτηκε να ανταποκριθεί στις «σειρήνες» του εξωτερικού που τον καλούσαν. Ο Βασίλης Τοροσίδης νιώθει ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό και όπως αποκάλυψε δεν σκέφτηκε ποτέ να ζητήσει μεταγραφή: «Με γεμίζει αυτή η ομάδα. Δεν είμαι αχάριστος. Δόξα τω Θεώ, καλά είμαι στον Ολυμπιακό», τόνισε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στην "ΟΜΑΔΑ".

Ούτε μια στιγμή δεν σκέφτηκε να ανταποκριθεί στις «σειρήνες» του εξωτερικού που τον καλούσαν. Ο Βασίλης Τοροσίδης νιώθει ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό και όπως αποκάλυψε δεν σκέφτηκε ποτέ να ζητήσει μεταγραφή: «Με γεμίζει αυτή η ομάδα. Δεν είμαι αχάριστος. Δόξα τω Θεώ, καλά είμαι στον Ολυμπιακό», τόνισε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στην "ΟΜΑΔΑ".

Τα σημαντικότερα αποσπάσματα της συνέντευυξης του Τοροσίδη:

- Θεωρείσαι πολυεργαλείο του Ολυμπιακού. Φέτος έχεις βελτιώσει το τελείωμα των φάσεων και διανύεις περίοδο φόρμας.

Είναι καλό που μπορώ να βοηθήσω την ομάδα από πολλές θέσεις στην ενδεκάδα. Τώρα όλοι ασχολούνται μαζί μου. Πηγαίνω καλά και αυτό είναι φυσιολογικό. Αν πέσει η απόδοσή μου, ξέρω ότι θα μου κάνουν αρνητική κριτική και θα γράφουν αρνητικά σχόλια. Από μένα εξαρτάται πόσο διάστημα θα βρίσκομαι στην επικαιρότητα. Στο ποδόσφαιρο όμως δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει.

- Για το τελείωμα των φάσεων;

Δεν είναι ωραίο να χάνεις γκολ. Είναι αλήθεια ότι δουλεύω σκληρά στον τομέα αυτό και έχω βελτιωθεί σημαντικά. Και η πείρα παιχνίδι με παιχνίδι με βοηθάει να βλέπω δίχτυα.

- Είπες ότι περιμένεις να επιστρέψει ο Γκαλέτι στην ομάδα.

Έχουμε άριστη συνεργασία με τον "Λούτσι". Πιστεύω ότι θα είναι πολύ δυνατή η δεξιά πλευρά. Ο Γκαλέτι είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής και ανεβάζει την απόδοση της ομάδας.

-Και η αριστερή πλευρά;

Αποχώρησε από την ενεργό δράση ο Τζόρτζεβιτς, ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής. Ο Λέτο πήγε στον Παναθηναϊκό και η διοίκηση θα αποφασίσει για τον αντικαταστάτη του Τζόλε.

- Ποιες είναι οι εντυπώσεις για τον νέο προπονητή σας;

Ο Ζίκο είναι μεγάλη μορφή στον χώρο του ποδοσφαίρου. Τον σεβόμαστε. Είναι κύριος στα αποδυτήρια. Μας συμπεριφέρεται άψογα. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει σημαντικά τον Ολυμπιακό.

- Η συμπεριφορά του πρώην προπονητή σας Τιμούρ Κετσπάγια; Είχε βγει στην επιφάνεια ότι έβριζε τους παίκτες.

Και να έβριζε, μπορώ να το πω εγώ αυτό; Πάντως προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον Κετσπάγια.

- Μήπως δεν ήταν έτοιμος ο Γεωργιανός τεχνικός να αναλάβει ομάδα σαν τον Ολυμπιακό;

Δεν θέλω να πάρω εγώ τον ρόλο του προέδρου. Ήταν θέμα του κ. Κόκκαλη και δεν με αφορά αν έγινε νωρίς ή όχι η πρόσληψη του κ. Κετσπάγια.

- Ο Ζίκο έχει διαπιστώσει ότι είναι χαμηλός ο δείκτης φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών. Ήδη ο βραζιλιάνος γυμναστής Σαντάνα εφαρμόζει ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Δεν ωφελεί πλέον να μιλάμε για την προετοιμασία που έγινε το καλοκαίρι. Ας δουλέψουμε σκληρά από εδώ και πέρα για να φθάσουμε στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης.

- Ο Ολυμπιακός έπεσε ηρωικά στο "Εμιρέιτς στάντιουμ". Έχετε απάντηση για την Άρσεναλ στο "Γ. Καραϊσκάκης";

Δεν θέλω να σκέφτομαι το ματς της τελευταίας αγωνιστικής στην έδρα μας. Δεν βλέπω ως εκδίκηση τον αγώνα ρεβάνς με την Άρσεναλ. Το μυαλό μου είναι στη Σαντάρ Λιέγης. Στο Λονδίνο σταθήκαμε πολύ καλά απέναντι στην Άρσεναλ. Είναι μεγάλη ομάδα. Μπορεί να δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ από θέση οφσάιντ, αλλά η νίκη της ομάδας του Βενγκέρ ήταν δίκαιη.

- Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, πιστέψατε στην ισοπαλία; Δεχτήκατε γκολ στο 78΄. Προσωπικά είχες δύο ευκαιρίες.

Θα μπορούσα να είχα σκοράρει. Η κεφαλιά ήταν δύσκολη και από μακρινή θέση. Το σουτ ήταν καλό, αλλά δεν βρήκε στόχο. Η Άρσεναλ δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες και άξιζε τη νίκη.

-Ο Ολυμπιακός πέρασε "αέρα" από τη Λιβαδειά. Σε ένα ημίχρονο σημειώσατε τρία γκολ επί του Λεβαδειακού.Κάποιοι μίλησαν για φιλικό ματς...

Δεν πέφτω σε αυτό το επίπεδο. Δεν θέλω να ασχολούμαι με εκείνους που σκέφτονται έτσι.

- Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα λύσουν τις διαφορές τους τη 12η αγωνιστική στο μεγάλο ντέρμπι στο "Γ. Καραϊσκάκης";

Δεν πρόκειται να κριθεί ο τίτλος, όμως θα φανεί ποια ομάδα είναι πιο δυνατή. Ποια θα έχει τον πρώτο λόγο στο πρωτάθλημα.

-Μέχρι πού μπορεί να φθάσει ο Βασίλης Τοροσίδης; Περνάει από το μυαλό σου μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού;

Τον περασμένο Δεκέμβριο συμφώνησα με τη διοίκηση στην επέκταση του συμβολαίου μου, έως το 2013. Δεν σκέφθηκα να φύγω από τον Ολυμπιακό. Με γεμίζει αυτή η ομάδα. Δεν είμαι αχάριστος. Δόξα τω Θεώ, καλά είμαι στον Ολυμπιακό. Αν έρθει πρόταση από κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα; Δεν μπορώ να μιλάω υποθετικά. Μπορεί κάποια στιγμή να συνεχίσω την καριέρα μου στο εξωτερικό. Φαντάζομαι ότι θα είναι μεγάλη πρόκληση. Όμως θα πω για άλλη μία φορά, στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Πάνω από όλα να είμαι υγιής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x