Stoiximan Super League

Τοροσίδης: «Καμία υπεροψία»

«Κανένα παιχνίδι δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται με υπεροψία σε αυτό το επίπεδο», σχολίασε ο Βασίλης Τοροσίδης στο www.sport-fm.gr σχετικά με τον αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης, για το Τσάμπιονς Λιγκ. «Δεν είναι δική μου δουλειά, δεν ασχολούμαι, προσπαθώ να παραμένω συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας», η τοποθέτηση του διεθνούς μπακ των Πειραιωτών για τα μεταγραφικά σενάρια που τον εμπλέκουν με μεταγραφή σε σύλλογο του εξωτερικού.

«Κανένα παιχνίδι δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται με υπεροψία σε αυτό το επίπεδο», σχολίασε ο Βασίλης Τοροσίδης στο www.sport-fm.gr σχετικά με τον αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης, για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Συνέντευξη στον Παναγιώτη Σγαρδέλη

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τρίτη (20/10) την Σταντάρ Λιέγης -στο «Γ. Καραϊσκάκης»- στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. «Κανένα παιχνίδι δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται με υπεροψία σε αυτό το επίπεδο», σχολίασε ο Βασίλης Τοροσίδης, σχετικά με την αναμέτρηση κόντρα στους Βέλγους.

«Είμαστε πανέτοιμοι. Θέλουμε τη νίκη για να κάνουμε ακόμα ένα βήμα προς την κατάληψη της δεύτερης θέσης στον όμιλο, που είναι και ο ρεαλιστικός μας στόχος», τόνισε.

«Δεν είναι δική μου δουλειά, δεν ασχολούμαι, προσπαθώ να παραμένω συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας», η τοποθέτηση του διεθνούς μπακ για τα μεταγραφικά σενάρια που τον εμπλέκουν με μεταγραφή σε σύλλογο του εξωτερικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x