Stoiximan Super League

Τεν Κάτε: «Είναι θέμα Αντωνίου, όχι δικό μου…»

Ο Χενκ Τεν Κάτε ήταν-όπως είναι φυσιολογικό-απόλυτα ευχαριστημένος από τη νίκη-πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του Εορδαϊκού με 3-0 στο Κύπελλο. Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τα… εξωαγωνιστικά του σχόλια ήταν αυτά που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ερωτηθείς για τον παραγκωνισμό των Κλέιτον, Μάντζιου και Τζιόλη, που έμειναν εκτός αποστολής παρότι υπήρχαν πολλές απουσίες, απάντησε: «Δεν είναι δική μου επιλογή. Είναι θέμα του κυρίου Αντωνίου»

Ο Χενκ Τεν Κάτε ήταν-όπως είναι φυσιολογικό-απόλυτα ευχαριστημένος από τη νίκη-πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του Εορδαϊκού με 3-0 στο Κύπελλο. Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τα… εξωαγωνιστικά του σχόλια ήταν αυτά που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ερωτηθείς για τον παραγκωνισμό των Κλέιτον, Μάντζιου και Τζιόλη, που έμειναν εκτός αποστολής παρότι υπήρχαν πολλές απουσίες, απάντησε: «Δεν είναι δική μου επιλογή. Είναι θέμα του κυρίου Αντωνίου», ρίχνοντας την ευθύνη στον διευθυντή ποδοσφαίρου της ομάδας.

Ο Ολλανδός τεχνικός ρωτήθηκε για το θέμα που προέκυψε με τον αγώνα Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός και την παράβαση των γηπεδούχων. «Εγώ είμαι προπονητής του Παναθηναϊκού, δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε κάνει ο Ολυμπιακός. Αν θέλετε όμως να κάνω ένα σχόλιο, θα πω ότι ο κανονισμός είναι παράλογος. Θα έπρεπε οι υποδεέστερες ομάδες να έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν όσους ξένους έχουν και να υπάρχουν περιορισμοί μόνο στις ομάδες της μεγάλες κατηγορίες. Ή ακόμη προτιμότερο θα ήταν να παίζουν στο Κύπελλο μόνο Έλληνες», τόνισε.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Τεν Κάτε είπε: «Παρά τις πολλές απουσίες ήμουν σίγουρος ότι η ομάδα θα ανταποκριθεί. Αυτά τα παιχνίδια είναι πάντα λίγο δύσκολα, γιατί ο αντίπαλος έχει μεγαλύτερο κίνητρο. Όσοι έπαιξαν έκαναν καλό παιχνίδι. Είδα πολύ καλή διάθεση από τους ποδοσφαιριστές μου, ενώ ο Ρουκάβινα και ο Νίνης είχαν εξαιρετική απόδοση», ενώ σχολιάζοντας την πρώτη εμφάνιση του Γιούρκα Σεϊταρίδη είπε: «Ήταν πολύ καλό να ξεκινήσει να αγωνίζεται σε ένα τέτοιου είδους παιχνίδι».

Παράλληλα, ευχαρίστησε και τον κόσμο που τον αποθέωσε με τη λήξη του αγώνα. «Μας ακολουθούν κατά χιλιάδες, είναι καταπληκτικοί και τους ευχαριστούμε».

Ο προπονητής του Εορδαϊκού, Απόστολος Χαραλαμπίδης, εμφανίστηκε ευχαριστημένος με την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του. «Ήταν μια γιορτή για μας αυτός ο αγώνας, έτσι το αντιμετώπισαν οι παίκτες και ο κόσμος. Είναι πολύ σημαντικό να αντιμετωπίζεις τέτοιες ομάδες. Η ομάδα μου με άφησε ικανοποιημένο, προσπάθησε κι έκλεισε τους διαδρόμους. Κάναμε το λάθος και δεχτήκαμε νωρίς το πρώτο γκολ, ενώ ήρθε και το δεύτερο από ένα γέμισμα. Απέναντι σε τόσο έμπειρες ομάδες δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις εύκολα. Πάντως πέραν των γκολ ο Παναθηναϊκός δεν δημιούργησε άλλη κλασική ευκαιρία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x