Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Διπλά κερδισμένος…

Πολλαπλά είναι τα κέρδη στον Παναθηναϊκό, μία ημέρα μετά την πρόκριση της ομάδας στους «16» του Κυπέλλου Hellas OnLine. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με του Εορδαϊκού, αφού είχαν πάρει το μάθημά τους από τη «σφαλιάρα» που δέχθηκε ο Ολυμπιακός από τον Πανσερραϊκό. Από το 2007 (!) είχε να σκοράρει ο Νίνης. Στο κυριακάτικο ματς με τον Πανιώνιο στο Ολυμπιακό Στάδιο στρέφουν τώρα στο «τριφύλλι» την προσοχή τους.

Πολλαπλά είναι τα κέρδη στον Παναθηναϊκό, μία ημέρα μετά την πρόκριση της ομάδας στους «16» του Κυπέλλου Hellas OnLine. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 3-0 του Εορδαϊκού και πήραν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του θεσμού, αφού εμφανίστηκαν προσεκτικοί και είχαν πάρει το μάθημά τους από τη «σφαλιάρα» που δέχθηκε ο Ολυμπιακός από τον Πανσερραϊκό.

Στο χθεσινό ματς φάνηκε ότι το «τριφύλλι» διαθέτει βάθος στον πάγκο του και μπορεί να εμπιστευτεί κάποιους – νεαρότερους σε ηλικία - ποδοσφαιριστές σε αγώνες με πιο αδύναμους αντιπάλους, όπως το παιχνίδι στην Κοζάνη. Ο Άντε Ρουκάβινα και φυσικά ο Σωτήρης Νίνης ήταν οι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης, ενώ ο Γιούρκας Σεϊταρίδης έδειξε ότι ο Χενκ Τεν Κάτε μπορεί να τον υπολογίζει πλέον για το δεξί άκρο της άμυνας.

Από το 2007…

Τον δρόμο προς τα δίχτυα, ύστερα από 29 μήνες (!), βρήκε ο Σωτήρης Νίνης στο αγώνα με τον Εορδαϊκό. Την τελευταία φορά που είχε σκοράρει ο νεαρός διεθνής μέσος ήταν στις 13 Μαΐου 2007 (στο παιχνίδι με την Κέρκυρα /2-2/ στο γήπεδο της Λιβαδειάς, λόγω του τελικού του Champions League). Ο «μικρός» ήταν αρκετά καλός και φάνηκε για ακόμη μία φορά ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Παρόλα αυτά, παραμένει άγνωστο αν θα αγωνιστεί στο κυριακάτικο ματς με τον Πανιώνιο στο Στάδιο της Καλογρέζας.

Η επιστροφή του Γιούρκα

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού μετά τις 22 Μαΐου 2004 φόρεσε για πρώτη φορά χθες ο Γιούρκας Σεϊταρίδης. Ο διεθνής μπακ-χαφ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του τη φετινή σεζόν και φάνηκε ότι είναι σε θέση να παίξει ολόκληρο 90λεπτο, αν και δεν μπορεί ακόμη να αποδώσει στο 100% των δυνατοτήτων του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο 28χρονος παίκτης θα προσφέρει ακόμη μία επιλογή στον Τεν Κάτε για το δεξί άκρο της άμυνας, εκτός των Βύντρα, Γκάμπριελ και Μαρίνου.

«Ρωτήστε τον κ. Αντωνίου…»

Αίσθηση προκάλεσε η απάντηση του Χενκ Τεν Κάτε αναφορά με τον παραγκωνισμό των Κλέιτον, Μάντζιου και Τζιόλη, οι οποίοι δεν ήταν ούτε χθες στην αποστολή του Παναθηναϊκού, παρότι υπήρχαν πολλές απουσίες. «Δεν είναι δική μου δουλειά, ρωτήστε τον κ. Αντωνίου», είπε ο Ολλανδός τεχνικός, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται για δική του απόφαση, αλλά της διοίκησης. Οι τρεις αυτοί παίκτες μαζί με τον Δημούτσο βρίσκονται σε αναζήτηση ομάδας και αναμένεται τον Δεκέμβριο να αποτελέσουν παρελθόν.

Και τώρα ο Πανιώνιος

Στον Παναθηναϊκό είναι αναγκασμένοι να αφήσουν πίσω την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, αφού ακολουθεί ο κυριακάτικος (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) αγώνας με τον Πανιώνιο στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι «πράσινοι» θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να μην κάνουν «γκέλα», πριν από το ματς της Πέμπτης με τη Στουρμ Γκρατς για την τέταρτη αγωνιστική του Europa League.

Στη διάθεση του Ολλανδού τεχνικού επιστρέφουν οι Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Ζιλμπέρτο (αν και ενδέχεται να προφυλαχθεί στο παιχνίδι με τους «κυανέρυθρους» λόγω προβλήματος στον ώμο) και Τζόρβας, τους οποίους άφησε στην Αθήνα για το ματς με τον Εορδαϊκό.

Στην προπόνηση της Πέμπτης έκαναν αποθεραπεία όσοι έπαιξαν απέναντι στον Εορδαϊκό. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Στέργος Μαρίνος.

* Άρχισε την Πέμπτη η κυκλοφορία των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της προσεχούς αγωνιστικής απέναντι στον Πανιώνιο. Λεπτομέρειες υπάρχουν στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x