Stoiximan Super League

Εκτός ο Στολτίδης, έτοιμος ο Μαρέσκα!

Ούτε τις υπηρεσίες του Στολτίδη θα έχει στη διάθεσή του ο Ζίκο στον Ολυμπιακό για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο «Ιέρο» έκανε θεραπεία και έτσι έμεινε εκτός αποστολής. Αντίθετα, ο Έντσο Μαρέσκα προπονήθηκε κανονικά και δήλωσε «παρών» για την μεγάλη αναμέτρηση της Κυριακής. Ποια είναι τα ερωτηματικά για την 11άδα…

Τις υπηρεσίες και του Ιεροκλή Στολτίδη θα στερηθεί ο Ζίκο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο «Ιέρο» δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις, έκανε θεραπεία και ως συνέπεια αυτών έμεινε εκτός αποστολής του Ολυμπιακού.

Αντίθετα, ο Βραζιλιάνος τεχνικός μπορεί να καταστρώνει τα πλάνα του με τον Έντσο Μαρέσκα σε αυτά. Ο Ιταλός μέσος γυμνάστηκε σε κανονικούς ρυθμούς, ξεπερνώντας τα προβλήματα που είχε… Στην προπόνηση της Παρασκευής ατομικό πρόγραμμα έκαναν και οι: Ντιόγκο Ντάρμπισάιρ, Λεντέσμα.

Τα ονόματα των 19 παικτών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Ολυμπιακού:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Φετφατζίδης, Γκαλέτι, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Μαρέσκα, Νικλητσιώτης, Ζαϊρί, Μήτρογλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους το Σάββατο με την προπόνηση που θα γίνει στις 17:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Ερωτηματικά για την 11άδα

Δύο είναι τα ερωτηματικά για την 11άδα που σκέφτεται να παρατάξει ο Ζίκο στο ντέρμπι του με τον Παναθηναϊκό. Ο Βραζιλιάνος έχει αποφασίσει να βασιστεί στους περισσότερους παίκτες που αγωνίστηκαν κατά της Άλκμααρ αλλά ακόμη δεν έχει καταλήξει σε δύο ζητήματα.

Το πρώτο δίλλημα αφορά στον παρτενέρ του Μέλμπεργκ στο κέντρο της άμυνας. Ζεβλάκοφ και Αβραάμ Παπαδόπουλος διεκδικούν τη θέση με τον Ζίκο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Έλληνας διεθνής συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί στην ενδεκάδα, μετά την αποθεραπεία του.

Ο δεύτερος …πονοκέφαλος του Ζίκο έχει να κάνει με το εάν θα επιλέξει ή όχι να χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα τον Γκαλέτι. Ο αργεντινός προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς τις τελευταίες ημέρες και με τη σύμφωνη γνώμη του ιατρικού επιτελείου θα είναι σε θέση να αγωνιστεί τουλάχιστον για τριάντα λεπτά.

Ο Ζίκο, λοιπόν, καλείται να αποφασίσει εάν θέλει να ρίξει το μεγάλο του «όπλο» από την αρχή ή αυτό να το κάνει ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού. Στην περίπτωση που ο βραζιλιάνος κρατήσει στον πάγκο τον Λουτσιάνο Γκαλέτι ο Λεονάρντο θα βρεθεί στην αριστερή θέση και ο Ζαϊρί στη δεξιά. Εάν όμως ο αργεντινός ξεκινήσει βασικός τότε ο βραζιλιάνος θα μείνει στον πάγκο και ο γαλλοαλγερινός θα μετατεθεί στην αριστερή πλευρά.

Καλύτερα ο Τοροσίδης


Συνεχώς βελτιώνεται η κατάσταση του Βασίλη Τοροσίδη. Ο διεθνής αμυντικός υποβλήθηκε την Παρασκευή σε εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι. Σε αυτές διαπιστώθηκε ότι η πορεία της αποθεραπείας του εξελίσσεται ομαλά.
Στην προπόνηση της Παρασκευής ο Βασίλης Τοροσίδης ακολούθησε μέρος του προγράμματος της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x