Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Ηρεμία… και προσμονή

Μετά από ένα εκρηκτικό 24ωρο, η ηρεμία φαίνεται πως επιστρέφει στις τάξεις της ΑΕΚ. Η συνάντηση του Νίκου Νοτιά με τον Χαράλαμπο Κοζώνη για την υπογραφή του προσυμφώνου αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο σαββατοκύριακο στη Φλόριντα. Ποια εμπόδια εμφανίστηκαν προσωρινά. Βρέθηκε λύση στο θέμα με τις πληρωμές.

Μετά από ένα εκρηκτικό 24ωρο, η ηρεμία φαίνεται πως επιστρέφει στις τάξεις της ΑΕΚ. Η συνάντηση του Νίκου Νοτιά με τον Χαράλαμπο Κοζώνη αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο σαββατοκύριακο στη Φλόριντα (σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση) για να ολοκληρωθεί η υπογραφή του προσυμφώνου μεταβίβασης των μετοχών στον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία.

Όλα αυτά κι ενώ νωρίτερα είχε προηγηθεί παρανόηση μεταξύ των εκπροσώπων του 65χρονου υποψήφιου επενδυτή και της Ερασιτεχνικής, με αφορμή ένα μνημόνιο της τελευταίας με ενδιαφερόμενο για την ΚΑΕ αναφορικά με το γήπεδο. Τελικώς αποδείχτηκε πως δεν υπάρχει κανένα ουσιαστικό εμπόδιο και οι δύο πλευρές τόνισαν πως η υπόθεση μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ συνεχίζεται απρόσκοπτα. Εκτιμάται πως μέχρι την Κυριακή το θέμα θα έχει κλείσει και από την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσει ο έλεγχος στα οικονομικά στοιχεία της ομάδας. Εφόσον από το πόρισμα των ορκωτών λογιστών δεν προκύψουν χρέη μεγαλύτερα των 34,2 εκατ. ευρώ, ο Χαράλαμπος Κοζώνης θα γίνει αφεντικό στην ΑΕΚ μετά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της 10ης Ιανουαρίου.

Βρέθηκε λύση με τους παίκτες

Ένα ακόμη μείζον ζήτημα τακτοποιήθηκε, τουλάχιστον μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, καθώς βρέθηκε λύση στο θέμα της καθυστέρησης των πληρωμών των παικτών της ΑΕΚ. Ο Βασίλης Δημητριάδης πέρασε από τους Θρακομακεδόνες και πριν από την προπόνηση συναντήθηκε με τους παίκτες της ομάδας. Ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ διαβεβαίωσε τους παίκτες πως μέχρι την Τρίτη θα τους καταβληθούν οι μισθοί, την Τετάρτη θα ακολουθήσουν κάποιες δόσεις έναντι, ενώ μέσα στον Δεκέμβριο θα εξοφληθούν. Κατόπιν τούτου, οι παίκτες αποφάσισαν να εγκαταλείψουν κάθε σκέψη περί αποχής (παρότι όλοι δεν ήθελαν να φτάσουν σε αυτή την ακραία αντίδραση) και περιμένουν να γίνουν πράξη οι δεσμεύσεις της διοίκησης. Αυτό που δεν έγινε ακόμη γνωστό είναι πού θα βρεθούν τα χρήματα. Θα δραστηριοποιηθούν οι μέτοχοι, θα βάλει πρόωρα το χέρι στην τσέπη ο Χαράλαμπος Κοζώνης ή θα διατεθούν κάποια από τα χρήματα που έχει λαμβάνειν (από τηλεοπτικά δικαιώματα και Europa League) μέσα στον τρέχοντα μήνα;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x