Stoiximan Super League

Νιόπλιας: «Μετά το 1-0 όλα έγιναν εύκολα»

Ικανοποιημένος από την αγωνιστική παρουσία του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ παρουσιάστηκε ο Νίκος Νιόπλιας. «Μετά την επίτευξη του πρώτου τέρματος όλα έγιναν πιο εύκολα για μας και καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη με μεγάλο σκορ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής του «τριφυλλιού» στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

Ικανοποιημένος από την αγωνιστική παρουσία του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα(4-0) στο ΟΑΚΑ παρουσιάστηκε ο Νίκος Νιόπλιας. «Μετά την επίτευξη του πρώτου τέρματος όλα έγιναν πιο εύκολα για μας και καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη με μεγάλο σκορ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής του «τριφυλλιού» στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς της 15ης αγωνιστικής. «Έχω παίξει και εγώ ποδόσφαιρο και καταλαβαίνω τις αντιδράσεις των παικτών. Πάνω από όλα, όμως, είναι η ομάδα και όποιος θέλει μπορεί να έρθει κοντά μας», τόνισε σχετικά με την αντίδραση του Σεμπαστιάν Λέτο όταν τη θέση του Αργεντινού στον αγωνιστικό χώρο πήρε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

«Ήμασταν αργοί στις κινήσεις μας. Οι πάσες μας ήταν αργές και φαινόταν ότι το μυαλό μας δεν έχει φύγει από τον αγώνα με τη Ντιναμό. Μετά το 0-0 στο ημίχρονο δεν πτοηθήκαμε, δεν αλλάξαμε κάτι. Πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού αναφερόμενος στη χρησιμοποίηση του Κατσουράνη ως στόπερ στο δεύτερο ημίχρονο, υποστήριξε: «Το είχα σκεφτεί και στο ‘Καυτανζόγλειο’. Είναι πολύ καλός, έχει παίξει και στην Μπενφίκα στόπερ. Προωθεί την μπάλα καλά, διαβάζει καλά το παιχνίδι και έχουμε έναν παίκτη παραπάνω στην ανάπτυξη. Είναι μια καλή λύση και μπορούμε να τον χρησιμοποιούμε σε αυτό το ρόλο ανά πάσα στιγμή», είπε και πρόσθεσε: «Είχαμε πρόβλημα, ένα κενό στο κέντρο και αποφασίσαμε να βάλουμε εκεί τον Νίνη, ο οποίος μας δικαίωσε. Έπρεπε να κάνουμε αλλαγές, παίξαμε δύο ματς σε 4 μέρες. Σε έναν τόσο άσχημο αγωνιστικό χώρο δεν είχαμε στην αρχή καλά πατήματα».

Όσον αφορά την παρουσία του Χριστοδουλόπουλου, επισήμανε: «Τα γνωρίζω αυτά τα παιδιά και ξέρω τι παίκτης είναι ο Λάζαρος. Ζω σε αυτή τη χώρα, δεν ήρθα από το εξωτερικό. Ξέρω ποια είναι τα λάθη που έχουν κάνει και δεν πρόκειται να τους βάλω τις φωνές από το πρώτο λάθος. Έχουμε μικρούς παίκτες, όπως ο Λάζαρος, ο ‘Ρούκα’, ο Νίνης και ο Πετρόπουλος. Αυτοί οι παίκτες πρέπει να παίζουν και να βάζουν κι αυτοί το λιθαράκι τους στην ιστορία του Παναθηναϊκού».

Κληθείς να σχολιάσει τη φάση που ο ΠΑΣ ζητάει πέναλτι, είπε : «Ήμουν πολύ μακριά από εκεί. Αν στεκόμαστε συνεχώς εκεί χάνει το ποδόσφαιρο. Είμαι 5 χρόνια στην UEFA ως προπονητής των Εθνικών ομάδων και ποτέ δεν ήξερα ποιος είναι ο διαιτητής που μας παίζει».

Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Θύμιος Γεωργούλης, υποστήριξε «Μέχρι να δεχτούμε γκολ ήμασταν καλύτεροι. Μετά το γκολ που δεχτήκαμε ρισκάραμε και βγήκαμε μπροστά. Μετά το 75’ παραδωθήκαμε στον Παναθηναϊκό. Πλέον, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια καινούργια αρχή στο επόμενο ματς κόντρα στη Ξάνθη».

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x