Stoiximan Super League

Ευαγγελόπουλος: «Τίποτα ουσιαστικό από Τζένοα για Νίνη»

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Τζένοα για τον Σωτήρη Νίνη, τοποθετήθηκε με δηλώσεις του στο Nova ΣΠΟΡ FΜ 94.6, o μάνατζερ του παίκτη, Γιάννης Ευαγγελόπουλος, επισημαίνοντας πως δεν υπάρχει κάτι το ουσιαστικό, από την πλευρά της ιταλικής ομάδας.

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Τζένοα για τον Σωτήρη Νίνη, τοποθετήθηκε με δηλώσεις του στο Nova ΣΠΟΡ FΜ 94.6, o μάνατζερ του παίκτη, Γιάννης Ευαγγελόπουλος, επισημαίνοντας πως δεν υπάρχει κάτι το ουσιαστικό, από την πλευρά της ιταλικής ομάδας.

Δηλώσεις έκανε και για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, (του οποίου είναι επίσης μάνατζερ), αναφορικά με το ενδιαφέρον της Νάπολι για να τον αποκτήσει, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει την παραμικρή επικοινωνία για το συγκεκριμένο θέμα με κάποιον από την διοίκηση του ιταλικού συλλόγου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο γνωστός μάνατζερ, μιλώντας αποκλειστικά στον Nova Sport-Fm και τον Γιώργο Χελάκη.

«Δεν υπάρχει ουσιαστικά επίσημο ενδιαφέρον από την Τζένοα για τον Σωτήρη Νίνη. Συνεργάζομαι αρκετό καιρό με τους ανθρώπους της ομάδας, λόγω του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Αν υπήρχε κάτι για τον Νίνη, θα το ήξερα πρώτος», η τοποθέτηση του κ. Ευαγγελόπουλου, ο οποίος εν συνεχεία δεν παρέλειψε να δώσει και κάποιες συμβουλές προς τον νεαρό ποδοσφαιριστή: «Προς το παρόν δεν σκέφτεται κάτι άλλο εκτός από τον Παναθηναϊκό. Έχει καλό συμβόλαιο στον ΠΑΟ. Το επόμενο βήμα για τον Νίνη είναι να σταθεροποιήσει την απόδοσή του σε υψηλά επίπεδα και τα υπόλοιπα θα έρθουν στην ώρα τους. Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλες απαιτήσεις από αυτόν, όπως και ο ίδιος από τον εαυτό του. Θα πρέπει να μάθει να ζει με αυτό. Τα δύο τελευταία χρόνια δεν έχει κανένα απολύτως παράπονο από τον σύλλογο».

Άποψη ωστόσο εξέφρασε και για τις σχέσεις μεταξύ μάνατζερ και παικτών, ενώ δεν δίστασε να αναφέρει τις περιορισμένες ευκαιρίες που έχουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα. «Οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές κάνουν τους μεγάλους μάνατζερ. Αυτό που χρειάζεται ένας νεαρός ποδοσφαιριστής είναι συμβουλές, ενημέρωση και προσγείωση. Σημαντικό στοιχείο είναι επίσης, η σωστή εκπροσώπηση.
Η ευρωπαϊκή αγορά δεν βλέπει τον έτοιμο Έλληνα παίκτη αλλά τον νεαρό. Παρόλα αυτά είναι φανερό πως δεν του δίνονται οι ευκαιρίες που θα έπρεπε για να εξελιχθεί, καθώς χάνει την θέση του από ξένους ποδοσφαιριστές αμφιβόλου αξίας
», ο τρόπος με τον οποίο έκλεισε τις δηλώσεις του ο κ. Ευαγγελόπουλος.

Επιμέλεια:Ανδρέας Κριαράς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x