Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Ξέσπασμα χαράς

Πανηγυρικό μετά από πολύ καιρό είναι το κλίμα στις τάξεις της ΑΕΚ έπειτα από τη νίκη επί του Ολυμπιακού με 2-1 στο «Καραϊσκάκη». Πολλαπλά τα αγωνιστικά και μη οφέλη του θριάμβου της «Ένωσης». ο πρόεδρος της Άιντραχτ.

Πανηγυρικό μετά από πολύ καιρό είναι το κλίμα στις τάξεις της ΑΕΚ έπειτα από τη νίκη επί του Ολυμπιακού με 2-1 στο «Καραϊσκάκη». Μπορεί η «Ένωση» να έχει τεθεί πρόωρα εκτός στόχων και το αποτέλεσμα αυτό να μην αλλάζει πρακτικά τίποτα, ωστόσο ήταν κάτι που χρειάζονταν όλοι στις τάξεις της ομάδας εν μέσω αγωνιστικών και εξωαγωνιστικών προβλημάτων.

Το ξέσπασμα χαράς όλων στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα και των φιλάθλων της ομάδας, που επεφύλαξαν αποθεωτική υποδοχή στην αποστολή όταν επέστρεψε στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει, μαρτυρούν την ψυχολογική σημασία της νίκης επί του Ολυμπιακού.

Μία νίκη με πολλαπλά κέρδη για την ΑΕΚ. Πέρα από τα προφανή βαθμολογικά, καθώς η «Ένωση» ξεκινά την προσπάθειά της να μπει στην πρώτη πεντάδα που οδηγεί στα play-offs, η ομάδα φαίνεται να ανακτά την εμπιστοσύνη του κόσμου της. Ακόμη και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που έχει διχάσει τον κόσμο αλλά και τους μετόχους, χειροκροτήθηκε θερμά και μάλλον θα πρέπει να αισθάνεται πλέον πολύ πιο ασφαλής στη θέση του. Και φυσικά υπάρχουν και οικονομικά οφέλη, αφού πέραν από ένα ακόμη ποσοστό (περίπου 10%) των οφειλομένων, θα μοιραστούν και το έξτρα πριμ των 150.000 ευρώ από τους μετόχους.

Κέρδισε Αραμπατζή και Τζεμπούρ

Όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν πολύ καλή απόδοση στο «Καραϊσκάκη», αλλά ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον Γιάννη Αραμπατζή και τον Ράφικ Τζεμπούρ. Ο 26χρονος πλέον τερματοφύλακας περίμενε χρόνια μία καλή ευκαιρία να δείξει την αξία του και την άρπαξε από τα μαλλιά. Από το 2002 που ανήκει στην «Ένωση» είχε μόλις δύο συμμετοχές ως χθες, καθώς θεωρείτο δεύτερη ή συνήθως τρίτη επιλογή κάτω από τα δοκάρια. Όσο για τον Ράφικ Τζεμπούρ, στην πρώτη του εμφάνιση σε επίσημο ματς μετά τις 20 Αυγούστου, προσέδωσε με την παρουσία του ποιότητα στην επίθεση της ομάδας έχοντας άριστη συνεργασία με Σκόκο, Μαντούκα και Μπλάνκο.

Το μελανό σημείο

Η μοναδική σκιά στη χθεσινή νίκη ήταν η συμπεριφορά του Ισμαέλ Μπλάνκο. Ο Αργεντινός φορ κατά την αντικατάστασή του δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του και έφυγε χωρίς άδεια κατευθείαν για τα αποδυτήρια. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο «Ζορό» αντιδρά έτσι σε αλλαγή και για το λόγο αυτό αναμένεται να του γίνουν παρατηρήσεις, χωρίς να αποκλείεται και κάποια πιο αυστηρή τιμωρία.

Να δώσει συνέχεια…

Η νίκη επί του Ολυμπιακού σκόρπισε ενθουσιασμό μετά από πολύ καιρό στις τάξεις της ΑΕΚ και οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να δώσουν συνέχεια σε αυτό το κλίμα στον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο (19:00), όπου αναμένεται πολύς κόσμος στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x