Stoiximan Super League

Κοβάσεβιτς: «Αποφάσεις εδώ και τώρα!»

Να δώσει η διοίκηση του Ολυμπιακού άμεσα σε λύσεις σε όλα τα θέματα που βρίσκονται στο επίκεντρο ζήτησε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, μέσα από την αρθρογραφία του στη «SportDay». «Ο νέος προπονητής πάντα αλλάζει κάτι, αλλά πλέον ο χρόνος είναι ελάχιστος για δραματικές αλλαγές», τόνισε ο παλαίμαχος άσος των Πειραιωτών.

Να δώσει η διοίκηση του Ολυμπιακού άμεσα σε λύσεις σε όλα τα θέματα που βρίσκονται στο επίκεντρο ζήτησε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, μέσα από την αρθρογραφία του στη «SportDay».

«Εκείνη που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο είναι η διοίκηση. Αυτή κάνει κουμάντο. Ούτε ο κόσμος ούτε οι ποδοσφαιριστές ή κανείς άλλος. Οσο υπάρχει αυτή η κατάσταση –με το φεύγει δεν φεύγει ο Ζίκο– είναι κακό για τον Ολυμπιακό. Πρέπει να βγει άμεσα κάποιος από τη διοίκηση και να πάρει θέση. Θέλουν να τον διώξουν; Ας το κάνουν τώρα.

Αν όχι, τότε ας βγουν να πουν "κύριοι, αυτός είναι ο προπονητής και σε όποιον αρέσει. Οποιος δεν θέλει και δεν μπορεί να πάει σπίτι του". Οσο αφήνουν τα πάντα στον αέρα κάνουν κακό. Η γνώμη μου είναι πως η αλλαγή προπονητή δεν θα εξασφαλίσει και τον τίτλο. Σίγουρα η διοίκηση, οι παίκτες, όλοι θα κερδίσουν χρόνο. Ο νέος προπονητής πάντα αλλάζει κάτι, αλλά πλέον ο χρόνος είναι ελάχιστος για δραματικές αλλαγές
», τόνισε ο παλαίμαχος άσος των Πειραιωτών.

Περισσότερα στο σημερινό (11/01) φύλλο της «SportDay»…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x