Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Αλλαγμένος για την πρόκριση

Με ανανεωμένο «λουκ» θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός την Τετάρτη, τον Πιερικό στο ΟΑΚΑ, (17:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Alpha) για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Hellas Online. Ο Νίκος Νιόπλιας θα παρατάξει τους «πράσινους» με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, μιας και θέλει να δώσει κάποιες ανάσες σε βασικά στελέχη. Στον Παναιτωλικό θα συνεχίσει ο Ελίνι Δημούτσος.

Με ανανεωμένο «λουκ» θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός την Τετάρτη, τον Πιερικό στο ΟΑΚΑ, (17:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Alpha) για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Hellas Online. Ο Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος ζήτησε απ’ τους παίκτες του να δουν με σοβαρότητα το ματς με τους Κατερινιώτες, θα παρατάξει τους «πράσινους» με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, μιας και θέλει να δώσει κάποιες ανάσες σε βασικά στελέχη.

Στη διάθεσή του δεν θα έχει τους Ρουκάβινα, Σεϊταρίδη, Μαχλελή, οι οποίοι συνέχισαν το απόγευμα της Τρίτης το ατομικό τους, τον τραυματία Γκάμπριελ και τον Σιμάο που αγωνίζεται με την εθνική Μοζαμβίκης στο Copa Africa.

Πέραν αυτών, ο 44χρονος προπονητής άφησε για λόγους τακτικής εκτός αποστολής τους Τζόρβα, Σπυρόπουλο, Σαλπιγγίδη, αλλά και τον Μαρίνο που κρίθηκε ανέτοιμος. Αντίθετα στην 18αδα βρίσκεται ο μεσοαμυντικός, Τάσος Λαγός απ’ τη Golden Team (σ.σ. είναι υποχρεωτικό στο Κύπελλο να συμμετέχουν δύο παίκτες κάτω των 20 ετών).

Αναλυτικά η αποστολή: Γκαλίνοβιτς, Καρνέζης, Σαριέγκι, Μπιάρσμιρ, Καντέ, Βύντρα, Δάρλας, Λαγός, Χριστοδουλόπουλος, Νίνης, Λέτο, Τζιόλης, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης, Κλέιτον, Σισέ, Πετρόπουλος.

Στη σημερινή προπόνηση που διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας, οι παίκτες του «τριφυλλιού» πραγματοποίησαν ασκήσεις κατοχής 5-2, στη συνέχεια έκαναν εξάσκηση στα τελειώματα των φάσεων και ολοκλήρωσαν με δίτερμα.

Όσον αφορά τη βασική ενδεκάδα, σύμφωνα με τα όσα έχει δείξει μέχρι τώρα ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, θα αποτελέσουν οι Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Δάρλας, Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι, Τζιόλης, Κατσουράνης, Νίνης, Λέτο, Κλέιτον και Πετρόπουλος.

Ανακοίνωσε Δημούτσο ο Παναιτωλικός

Στον Παναιτωλικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ελίνι Δημούτσος. Οι Αγρινιώτες με σημερινή (12/1) ανακοίνωσή τους, γνωστοποίησαν τον δανεισμό του μέχρι το καλοκαίρι, έχοντας και οψιόν αγοράς του, αλλά μόνο σε περίπτωση ανόδου της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x