Stoiximan Super League

Φαράντος: «Έγινε αλλοίωση αποτελέσματος»

Στην κακή διαιτησία του Σταύρου Τριτσώνη αποδίδεται από τον Λεβαδειακό, το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την ήττα από τον Εργοτέλη (1-0). Ο βοηθός προπονητή των Βοιωτών, Δημήτρης Φαράντος -που λόγω απουσίας του μεταφραστή του Κίκε Ερνάντεθ εκπροσώπησε την ομάδα στη συνέντευξη Τύπου- έκανε λόγο για «αλλοίωση αποτελέσματος» στη φάση όπου ο Λεβαδειακός ζήτησε πέναλτι, ενώ παραπονέθηκε και για μη τήρηση του fair play από την πλευρά του Εργοτέλη στη φάση του γκολ.

Στην κακή διαιτησία του Σταύρου Τριτσώνη αποδίδεται από τον Λεβαδειακό, το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την ήττα από τον Εργοτέλη (1-0). Ο βοηθός προπονητή των Βοιωτών, Δημήτρης Φαράντος -που λόγω απουσίας του μεταφραστή του Κίκε Ερνάντεθ εκπροσώπησε την ομάδα στη συνέντευξη Τύπου- έκανε λόγο για «αλλοίωση αποτελέσματος», στη φάση όπου ο Λεβαδειακός ζήτησε πέναλτι, ενώ παραπονέθηκε και για μη τήρηση του fair play από την πλευρά του Εργοτέλη στη φάση του γκολ.

Αφού έδωσε, λοιπόν, συγχαρητήρια στον Εργοτέλη για τη νίκη του και δήλωσε ευχαριστημένος «που η ομάδα μας έκανε, παρόλα αυτά, μια αρκετά καλή εμφάνιση», ο κ. Φαράντος τόνισε ότι «βάσει αυτού, θα μπορούσε να έχει πάρει κάτι περισσότερο από το σημερινό παιχνίδι».

Παρόλο, λοιπόν, που ξεκαθάρισε ότι «δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να θίξουμε τη νίκη του Εργοτέλη», εξέφρασε την άποψη ότι «υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος σήμερα» και συμπλήρωσε χαρακτηριστικά: «Υπήρξαν δύο περιπτώσεις πέναλτι και ο διαιτητής δεν είδε τίποτα -μάλλον περίμενε να γίνουν τρεις για να το δώσει».

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως ο ισχυρισμός του κ. Φαράντου περί μη τήρησης του «fair play» προκάλεσε την αντίδραση του Νίκου Καραγεωργίου, που υπενθύμισε ότι η ομάδα του έχει αναδειχθεί πρώτη στη σχετική βαθμολογία πέρυσι.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x