Stoiximan Super League

Σίλβα: «Σωστή η απόφαση του διαιτητή»

Συγχαρητήρια στον διαιτητή της αναμέτρησης Άρης-Παναθηναϊκός, Ηλία Σπάθα, έδωσε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα. Μάλιστα, τόνισε για τη φάση όπου οι «κίτρινοι» ζήτησαν πέναλτι: «Ο διαιτητής ήταν κοντά στη φάση και αποφάσισε σωστά». «Το καλύτερό μας παιχνίδι φέτος», δήλωσε από την πλευρά του ο Κώστας Κατσουράνης.

Συγχαρητήρια στον διαιτητή της αναμέτρησης Άρης-Παναθηναϊκός, Ηλία Σπάθα, έδωσε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα. Μάλιστα, τόνισε για τη φάση όπου οι «κίτρινοι» ζήτησαν πέναλτι: «Ο διαιτητής ήταν κοντά στη φάση και αποφάσισε σωστά». «Το καλύτερό μας παιχνίδι φέτος», δήλωσε από την πλευρά του ο Κώστας Κατσουράνης.

«Είναι συνηθισμένος κάποιος επιθετικός να προσπαθεί να κερδίσει πέναλτι με αυτό τον τρόπο, αλλά εγώ οφείλω να συγχαρώ τον διαιτητή για την απόδοση του. Σε μια δύσκολη φάση, που έπρεπε να αποφασίσει κάτω από πίεση. Νομίζω ότι γενικά ήταν πολύ σωστός», συμπλήρωσε ο μέσος του «τριφυλλιού» για τη διαιτησία του κ. Σπάθα.

Όσον αφορά το παιχνίδι, δήλωσε: «Ήταν ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι. Εμείς το περιμέναμε αυτό και ξέραμε ότι ο Άρης είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλός. Ιδιαίτερα μπροστά στους οπαδούς του. Δυστυχώς για εμάς, δεν δημιουργήσαμε κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Περιμέναμε ότι ο Άρης θα ήταν σκληρός αντίπαλος και τον αντιμετωπίσαμε ανάλογα. Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό. Παλέψαμε σκληρά για τους τρεις βαθμούς και είμαι ικανοποιημένος για τον τρόπο που αγωνιστήκαμε στο παιχνίδι. Όπως πήγε το ματς μπορούσαμε να χάσουμε, αλλά ο Τζόρβας έκανε μια καταπληκτική απόκρουση. Επιστρέφουμε στην έδρα μας και συγκεντρωνόμαστε στην ΑΕΚ, που είναι μια διαφορετική αναμέτρηση. Δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θα φέρει ο Ολυμπιακός, αλλά εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο την αναμέτρηση που ακολουθεί με την ΑΕΚ. Αν επικεντρωθούμε στην πορεία του Ολυμπιακού και όχι στη δική μας, θα κάνουμε μεγάλο λάθος».

Κατσουράνης: «Το καλύτερό μας παιχνίδι φέτος»

Δηλώσεις μετά την αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έκανε και ο Κώστας Κατσουράνης, ό οποίος τόνισε: «Νομίζω ότι ήταν το καλύτερο φετινό μας παιχνίδι, καθώς ήμασταν ολοκληρωτικά καλύτεροι. Μια φάση είχε ο Άρης και αυτή από οφ-σαιντ. Όπως και να έχει ήταν σπουδαία ευκαιρία. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι από την εμφάνιση αλλά όχι από το αποτέλεσμα. Η εμφάνιση αυτή μας δίνει αυτοπεποίθηση για την συνέχεια. Παίξαμε καλά σε μια πολύ δύσκολη έδρα κόντρα σε μια φορμαρισμένη ομάδα. Βέβαια στόχος είναι να πετύχουμε γκολ. Δεν το κάναμε και για αυτό δεν νικήσαμε».

Κληθείς να σχολιάσει την εμφάνιση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, είπε: «Ο Λάζαρος ήταν εξαιρετικός σε όλο το παιχνίδι. Καλό για την ομάδα να κερδίζει παίκτες».

Χριστοδουλόπουλος: «Με Ψηλά το κεφάλι»

«Φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι. Θα ήταν καλύτερα αν ήμασταν πιο προσεκτικοί μπροστά στην αντίπαλη εστία», τόνισε αρχικά ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, που ήταν ένας από διακριθέντες της αναμέτρησης με τον Άρη και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη φάση με τον Νέτο:

«Πρώτον είμαι πιο ψηλός από τον αντίπαλο και βάζω το χέρι για να προστατέψω την κάρτα. Δεύτερον, είναι αστεία η πρώτη κάρτα και τρίτον αγωνίζομαι 4-5 χρόνια σε αυτό το επίπεδο και δεν έχω δώσει δικαίωμα ότι χτυπάω. Ο Χαβίτο πέφτει πάνω στο χέρι μου».

«Χάσαμε ευκαιρίες αλλά συμβαίνουν αυτά. Θα μπορούσαμε να νικήσουμε αλλά γενικά ήταν θετικό το αποτέλεσμα», ανέφερε ο κ. Αντωνίου μετά τον αγώνα.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης, Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x