Stoiximan Super League

Έσπασε η «γκίνια» του Σάντος!

Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε! Ο Φερνάντο Σάντος από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ μετρούσε 19 ανεπιτυχή αποτελέσματα εναντίον των ομάδων του ΠΟΚ. Οι περισσότεροι μοιραία είχαν οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ είχαν πάρει τον… «αέρα» του Πορτογάλου τεχνικού. Απόψε, όμως, τα δεδομένα ανατράπηκαν.

Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε! Ο Φερνάντο Σάντος από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ μετρούσε 19 ανεπιτυχή αποτελέσματα εναντίον των ομάδων του τέως ΠΟΚ. Οι περισσότεροι μοιραία είχαν οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ είχαν πάρει τον… «αέρα» του Πορτογάλου τεχνικού. Απόψε, όμως, τα δεδομένα ανατράπηκαν.

Η σημερινή νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης»(1-0), εκτός του ότι ήταν καθοριστικής σημασίας για την πορεία του «Δικέφαλου του Βορρά» στην εξέλιξη της κούρσας της φετινής Σούπερ Λίγκας, αποτελεί και την καλύτερη απάντηση που θα μπορούσε να δώσει ο Σάντος σε αυτούς που του έχουν κολλήσει τη «ρετσινιά» του ηττοπαθή.

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x