Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Κανένα μέλος της ΠΑΕ στο ΟΑΚΑ!

Κανένα μέλος της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν θα παραστεί στο ΟΑΚΑ, για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό! Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η «κιτρινόμαυρη» διοίκηση, ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε σήμερα να τηρήσει τη συμφωνία που είχε γίνει μεταξύ των δύο πλευρών από τον αγώνα του πρώτου γύρου και αντί να φιλοξενηθούν οι άνθρωποι της ΑΕΚ στα επίσημα του Ολυμπιακού Σταδίου, πρότεινε να διατεθεί μια σουίτα σε διπλανή θύρα για αυτόν το λόγο.

Κανένα μέλος της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν θα παραστεί στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό! Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η «κιτρινόμαυρη» διοίκηση, ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε σήμερα να τηρήσει τη συμφωνία που είχε γίνει μεταξύ των δύο πλευρών από τον αγώνα του πρώτου γύρου και αντί να φιλοξενηθούν οι άνθρωποι της ΑΕΚ στα επίσημα του Ολυμπιακού Σταδίου, πρότεινε να διατεθεί μια σουίτα σε διπλανή θύρα για αυτόν το λόγο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν θα εκπροσωπηθεί στο ντέρμπι της Κυριακής από κανένα μέλος της, λόγω του ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κι ενώ μας είχαν ήδη παραδοθεί οι προσκλήσεις που αντιστοιχούν στη σουίτα των επισήμων του ΟΑΚΑ, αρνήθηκε σήμερα να τηρήσει τη συμφωνία που είχε ήδη γίνει μεταξύ των πλευρών από τον αγώνα του πρώτου γύρου.

Ο Παναθηναϊκός όφειλε να είναι το ίδιο συνεπής απέναντι στην ΑΕΚ όπως ορίζουν οι κανόνες αμοιβαίας φιλοξενίας μεταξύ των ΠΑΕ.

Δυστυχώς δεν το έκανε. Αντ’ αυτού πρότεινε, για δικούς του λόγους, να διατεθεί για λογαριασμό της διοίκησης της ΑΕΚ μια σουίτα σε διπλανή θύρα. Πρόταση που δεν έγινε δεκτή.

Σεβόμενοι λοιπόν το όνομα και την ιστορία της ομάδας μας, δεν θα παραστούμε
».

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x