Stoiximan Super League

MVP: Γιάννης Μανιάτης

Η ποδοσφαιρική εφαρμογή του κλισέ «ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται» έκανε την εμφάνισή της σήμερα στο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πανιώνιο (2-3). Στη «θαλασσοταραχή» των εννέα αγώνων χωρίς νίκη όπου πνίγονταν οι φιλοξενούμενοι, το χέρι που τους τράβηξε ξανά στην επιφάνεια έμελλε να ανήκει στον αρχηγό, τον Γιάννη Μανιάτη.

Η ποδοσφαιρική εφαρμογή του κλισέ «ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται» έκανε την εμφάνισή της σήμερα στο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πανιώνιο (2-3).

Στη «θαλασσοταραχή» των εννέα αγώνων χωρίς νίκη όπου πνίγονταν οι φιλοξενούμενοι, το χέρι που τους τράβηξε ξανά στην επιφάνεια έμελλε να ανήκει στον αρχηγό, τον Γιάννη Μανιάτη.

Ο 23χρονος μπακ δεν ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου, δεν έκανε την καλύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα του Πανιωνίου, έκανε, όμως, κάτι πολύ σημαντικότερο. Την ώρα που το παιχνίδι έδειχνε να βαδίζει με μαθηματική ακρίβεια στην ισοπαλία, βγήκε μπροστά, υποκατέστησε με τον καλύτερο τρόπο τους επιθετικούς της ομάδας του και με την «τσαμπουκαλεμένη» κεφαλιά του επανέφερε τα χαμόγελα -για πρώτη φορά το 2010- στην πλατεία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x