Stoiximan Super League

MVP: Βίκτορ Γιάκομπ

Τέσσερις κανονικές ροπαλιές να φας -και όχι σαν τις μεταφορικές που κατάφερε στον Αστέρα ο Ηρακλής- τέτοιον πονοκέφαλο όπως αυτόν που προκαλεί η ανάδειξη του πολυτιμότερου στο παιχνίδι (0-4) δεν θα αντιμετωπίσεις. Ο Κονέ πέτυχε ένα φοβερό γκολ και κέρδισε ένα πέναλτι. Ο Μιλάνο σκόραρε ένα και «έφτιαξε» ένα δεύτερο. Ωστόσο ο τίτλος, έστω και στο «φώτο-φίνις», καταλήγει στα χέρια του Βίκτορ Γιάκομπ.

Τέσσερις κανονικές ροπαλιές να φας -και όχι σαν τις μεταφορικές που κατάφερε στον Αστέρα ο Ηρακλής- τέτοιον πονοκέφαλο όπως αυτόν που προκαλεί η ανάδειξη του πολυτιμότερου στο παιχνίδι (0-4) δεν θα αντιμετωπίσεις.

Ο Κονέ πέτυχε ένα φοβερό γκολ και κέρδισε ένα πέναλτι. Ο Μιλάνο σκόραρε ένα και «έφτιαξε» ένα δεύτερο. Ωστόσο ο τίτλος, έστω και στο «φώτο-φίνις», καταλήγει στα χέρια του Βίκτορ Γιάκομπ.

Το ασύλληπτο σουτ με το εξωτερικό φάλτσο και η εύκολη προβολή πάνω στη γραμμή δεν αποτέλεσαν μόνο τα γκολ που άνοιξαν και έκλεισαν το σκορ στην εκπληκτική νίκη του «Γηραιού». Αποτέλεσαν την απόδειξη ότι ο Ρουμάνος είναι ο πλέον φορμαρισμένος παίκτης της ομάδας το τελευταίο διάστημα και μια από τις «κολώνες» στις οποίες στηρίζεται το αήττητο σερί της για πέντε αγωνιστικές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x