Stoiximan Super League

«Ήμασταν μέτριοι, αλλά δεν μας κόστισε»

Η ΑΕΚ νίκησε τον Εργοτέλη, στο ΟΑΚΑ, μετά από μια κατά γενική ομολογία κακή εμφάνιση. «Δεν ήταν ένα από τα καλύτερα βράδια μας, ευτυχώς όμως δεν μας κόστισε, αφού πήραμε τους τρεις πόντους», δήλωσε ο Λύσανδρος Γεωργαμλής, ο οποίος παρέστη στη συνέντευξη Τύπου για λογαριασμό της ΑΕΚ αντί του Ντούσαν Μπάγεβιτς, αφού ο 62χρονος τεχνικός «είχε μία αδιαθεσία, κάποιους πόντους στο στομάχι και δεν αισθανόταν καλά».

Η ΑΕΚ νίκησε 1-0 τον Εργοτέλη, στο ΟΑΚΑ, μετά από μια κατά γενική ομολογία κακή εμφάνιση. «Δεν ήταν ένα από τα καλύτερα βράδια μας, ευτυχώς όμως δεν μας κόστισε, αφού πήραμε τους τρεις πόντους», δήλωσε ο Λύσανδρος Γεωργαμλής, ο οποίος παρέστη στη συνέντευξη Τύπου για λογαριασμό της ΑΕΚ αντί του Ντούσαν Μπάγεβιτς, αφού ο 62χρονος τεχνικός «είχε μία αδιαθεσία, κάποιους πόντους στο στομάχι και δεν αισθανόταν καλά».

Σε ό,τι αφορά την φάση στην οποία φαίνεται ο Μαϊστόροβιτς να ανατρέπει τον Λεάλ μέσα στην περιοχή στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο βοηθός προπονητή της ΑΕΚ υιοθέτησε την άποψη των παικτών της ομάδας του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «από αυτά που μου είπαν τα παιδιά στα αποδυτήρια δεν υπάρχει παράβαση».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x