Stoiximan Super League

ΑΕΚ-Εργοτέλης 1-0

Η ΑΕΚ πέτυχε την 4η διαδοχική της νίκη στην Σούπερ Λιγκ, επικρατώντας 1-0 του Εργοτέλη. Το εξαιρετικό σε εκτέλεση τέρμα του Τζεμπούρ (12’) αρκούσε στην «Ένωση» για να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς, παρόλο που πραγματοποίησε μια πολύ κακή εμφάνιση. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Μαϊστόροβιτς φάνηκε να ανατρέπει τον Λεάλ μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Δείτε το βίντεο με τις φάσεις και το γκολ.

Η ΑΕΚ πέτυχε την 4η διαδοχική της νίκη στην Σούπερ Λιγκ, επικρατώντας 1-0 του Εργοτέλη.

Το εξαιρετικό σε εκτέλεση τέρμα του Τζεμπούρ (12’) αρκούσε στην «Ένωση» για να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς, παρόλο που πραγματοποίησε μια πολύ κακή εμφάνιση.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Μαϊστόροβιτς φάνηκε να ανατρέπει τον Λεάλ μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Το ματς:

Ο Εργοτέλης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου «επισκέφθηκαν» δύο φορές την αντίπαλη εστία στο πρώτο δεκάλεπτο, ωστόσο τα σουτ των Τσεσνάουσκις και Μπούντιμιρ δεν ήταν ικανά να ανησυχήσουν τον Σάχα. Στο 12’ ο Τζεμπούρ έδειξε την κλάση του και με ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση τέρμα άνοιξε το σκορ για λογαριασμό της ΑΕΚ, 1-0. Ο Καφές του έστρωσε τη μπάλα με το στήθος στα όρια της περιοχής, ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός την υποδέχθηκε τέλεια και με ένα γυριστό σουτ την έστειλε στη δεξιά γωνία του Δασκαλάκη.



Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι παίκτες της «Ένωσης» κατέβασαν ανεξήγητα «στροφές», κάτι πάντως που δεν εκμεταλλεύθηκαν οι Κρητικοί. Βέβαια αν στο 39’ ο Μπούντιμιρ δεν έκανε μια περιττή ντρίπλα στην περιοχή, θα έβγαινε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Σάχα. Όπως και να χει, το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί σε καμία περίπτωση δάφνες ποιότητας και πέρα από το γκολ, δεν σημειώθηκε κάποια ευκαιρία από εκείνες που χαρακτηρίζουμε κλασικές.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με καλές προϋποθέσεις για την ΑΕΚ. Στο 52’, ο Μπλάνκο βγήκε σε θέση βολής, μετά από την κάθετη μεταβίβαση του Τζεμπούρ, έπιασε όμως ένα «άψυχο» σουτ και άφησε αυτή τη φάση να περάσει ανεκμετάλλευτη. Στο επόμενο εικοσάλεπτο, η δράση μεταφέρθηκε στο 1/3 του γηπέδου, με τον Εργοτέλη να πιέζει ασφυκτικά για την ισοφάριση. Στο μεταξύ, στο 62’, ο Χίμπλινγκερ αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας τη θέση του στον Γιαλούση. Η κακή εμφάνιση της «Ένωσης» προκάλεσε αποδοκιμασίες από την εξέδρα, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Μαϊστόροβιτς φάνηκε να ανατρέπει τον Λεάλ μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Το φιλμ του αγώνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Καράμπελας (62' Λαγός), Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Αραούχο, Καφές, Μάκος, Λεονάρντο (65' Μαντούκα), Σκόκο (87' Χέρσι), Μπλάνκο, Τζιμπούρ.

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Γελαδάρης, Χίμπλινγκερ (62' Γιαλούσης), Σασιασβίλι, Κορδονούρης, Μπαλάφας, Μπέτο, Φραγκουλάκης, Τσεσνάουσκις, Μπούντιμιρ (79' Κοιλιάρας), Βερπακόφσκις (66' Λεάλ).

Διαιτητής: Ντάκος (Ξάνθης)
Βοηθοί: Δάλλας (Ηπείρου), Τάτσης (Ηπείρου)
Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x