Stoiximan Super League

Σάντος: «Δεν είδα διάθεση και θέληση»

Ανικανοποίητος από την εικόνα του ΠΑΟΚ δήλωσε μετά τη νίκη επί του Πανθρακικού ο Φερνάντο Σάντος. «Δεν φταίει το άγχος για την απόδοσή μας. Δεν είδα διάθεση και θέληση… Πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα αν θέλουμε να συνεχίσουμε να νικάμε», τόνισε ο τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά», κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Ανικανοποίητος από την εικόνα του ΠΑΟΚ δήλωσε μετά τη νίκη 3-0 επί του Πανθρακικού ο Φερνάντο Σάντος. «Δεν φταίει το άγχος για την απόδοσή μας. Δεν είδα διάθεση και θέληση… Πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα αν θέλουμε να συνεχίσουμε να νικάμε», τόνισε ο τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά», κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε:

-Γενικά, για την σημερινή αναμέτρηση: «Όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα με βάσει τις ευκαιρίες που έκανε η κάθε ομάδα το τελικό σκορ (3-0) είναι δίκαιο. Απ' την άλλη πλευρά, αν δούμε το ματς με βάση την ομαδική απόδοση κάθε ομάδας, δεν είναι τα πράγματα έτσι ακριβώς. Διότι δεν είχαν τόσο μεγάλη διαφορά όσο φαίνεται στο αποτέλεσμα. Σε αυτό ευθυνόμαστε εμείς. Ήμασταν πολύ αργοί και όταν είχαμε την μπάλα στα πόδια μας και όταν δεν την είχαμε.

Δεν δείξαμε το καλό μας πρόσωπο. Κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς που είναι και το πιο σημαντικό. Ωστόσο θα πρέπει με ηρεμία να αναλύσουμε το παιχνίδι μας γιατί πολλά ήταν αυτά που θα πρέπει να βελτιώσουμε. Μπορούμε και πρέπει να κάνουμε το παραπάνω. Δεν είδα άγχος. Είδα λίγη διάθεση και θέληση.

-Για τα παράπονά που έχει από τους παίκτες του: «Δεν υπήρχε καμία δυναμική. Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και να λέμε ότι υπήρχε άγχος. Η ομάδα ξεκίνησε από την αρχή χωρίς διάθεση. Δεν αλλάζαμε πάσες. Μας χαρακτηρίζει ότι είμαστε μία ομάδα που πιέζει, που παίζει στο μισό του αντιπάλου. Σήμερα έγινε το αντίθετο. Αυτό έχει να κάνει με τον πολύ χαμηλό ρυθμό που είχαμε και όχι με τον πολύ υψηλό που θα έπρεπε να επιβάλλουμε».

-Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να νικάμε σε κάθε παιχνίδι. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα. Θα δούμε στο τέλος τι γίνει».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x