Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ-Πανθρακικός 3-0

Ο ΠΑΟΚ έκανε αυτό που έπρεπε. Νίκησε τον Πανθρακικό 3-0 στην Τούμπα για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας ανέβηκε στην κορυφή και πέταξε και πάλι το …μπαλάκι σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που παίζουν αύριο. Σίγουρος, αποφασιστικός και αποτελεσματικός ο «Δικέφαλος του Βορρά» χτύπησε τρεις φορές με Μαλεζά, Σορλέν και Λίνο. Δείτε το βίντεο με τις φάσεις και τα γκολ του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ έκανε αυτό που έπρεπε. Νίκησε τον Πανθρακικό 3-0 στην Τούμπα για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας ανέβηκε στην κορυφή και πέταξε και πάλι το …μπαλάκι σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που παίζουν αύριο.

Σίγουρος, αποφασιστικός και αποτελεσματικός ο «Δικέφαλος του Βορρά» χτύπησε τρεις φορές με Μαλεζά, Σορλέν και Λίνο.

Το ματς:

Ο ΠΑΟΚ δεν φαινόταν ικανός στα πρώτα λεπτά να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, κατά πρώτο λόγο, για να γίνει επικίνδυνος και κατά δεύτερο, για να παραβιάσει την αντίπαλη εστία. Σε αντίθεση, με τον «ουραγό» της βαθμολογίας και απελευθερωμένο απ’ το άγχος, Πανθρακικό, ο οποίος έδειχνε πιο ορεξάτος. Ο Φερνάντο Σάντος αναγκάστηκε στο 13’ να αντικαταστήσει τον Κριστιάνο (πρόβλημα στο γόνατο) με τον Εντίνιο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ρήξη μηνίσκου.



Στο 24’ ο Βιτόλο εκτέλεσε ένα φάουλ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, το κοντινό πλασέ του Μουσλίμοβιτς αποκρούστηκε πάνω στην γραμμή από τον Ρόκα, ο Μαλεζάς όμως δεν άφησε να περάσει ανεκμετάλλευτη αυτή η ευκαιρία και με γυριστό διαγώνιο σουτ νίκησε τον εξουδετερωμένο πορτιέρο των φιλοξενούμενων, κάνοντας το 1-0. Τρία λεπτά πριν (42’) απ’ το τελευταίο σφύριγμα στο πρώτο ημίχρονο ο Σνάουτσνερ σέντραρε απ’ την δεξιά πτέρυγα όπως επιτίθεται ο ΠΑΟΚ, ο Σορλέν επωφελήθηκε από μια στιγμή αδράνειας στην άμυνα του Πανθρακικού και σε ανυπεράσπιστη εστία πέτυχε το 2-0.

Με την άνεση που τους παρείχε το προβάδισμα των δύο τερμάτων, οι γηπεδούχοι κατέβασαν στροφές στη συνέχεια, διατηρώντας ωστόσο τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού. Βέβαια, στο 79’, μετά από πάσα -ενός εκ των κορυφαίων παικτών στη σημερινή αναμέτρηση- του Σορλέν, ο Λίνο διαμόρφωσε με εξαιρετικό πλασέ το τελικό 3-0. «Και σε 5-6 εβδομάδες θα είμαστε πρωταθλητές», τραγουδούσαν οι 29.000 περίπου εκστασιασμένοι φίλοι του ΠΑΟΚ που γέμισαν το γήπεδο της Τούμπας.

*Ο διαιτητής, Λαμπρόπουλος δεν χρειάστηκε να παρατηρήσει κανέναν ποδοσφαιριστή των δύο ομάδων με κάρτα.

Το φιλμ του αγώνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Λίνο, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Σνάουτσνερ, Γκαρσία, Βιτόλο, Ίβιτς (86' Τσιρίλο), Σορλέν, Κριστιάνο (13' Εντίνιο, 74' Κουτσιανικούλης), Μουσλίμοβιτς.

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Ρόκα, Σακελλαρίου, Άλβες, Ρομπέρ, Ματεντζίδης, Ιασωνίδης, Παπουλής, Αργυρίου, Λόπες, Μπέλεκ, Καζάκης (84' Μπουσινάκης).

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Βοηθοί: Γκάγκας (Λάρισας), Γουργιώτης (Φθιώτιδας)
Γήπεδο Τούμπας

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x