Stoiximan Super League

Δερμιτζάκης: «Φάγαμε δύο γκολ, σε τρεις φάσεις»

Στην αποτελεσματικότητα του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Παύλος Δερμιτζάκης, μετά την ήττα του Πανθρακικού , στην Τούμπα. «Φάγαμε δύο γκολ, σε τρεις φάσεις στο πρώτο ημίχρονο», ανέφερε ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Στην αποτελεσματικότητα του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Παύλος Δερμιτζάκης, μετά την ήττα του Πανθρακικού 3-0, στην Τούμπα. «Φάγαμε δύο γκολ, σε τρεις φάσεις στο πρώτο ημίχρονο», ανέφερε ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία μεγάλη ομάδα. Την πιο φορμαρισμένη της χώρας με έναν προπονητή που για μένα είναι ο καλύτερος που έχει περάσει από την χώρα μας. Και φυσικά με έναν κόσμο που είναι κορυφαίος. Γνωρίζαμε ότι θα υπάρχει πίεση. Παρόλα αυτά ήμασταν καλοί τακτικά και υπήρχε και ένα ατομικό μαρκάρισμα πάνω στον Ίβιτς που ήταν ο κύριος αποδέκτης των προσπαθειών του ΠΑΟΚ. Είχαμε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο μέρος, όμως βρεθήκαμε στην πρώτη φάση που ο ΠΑΟΚ πάτησε την περιοχή μας σε στημένη φάση να γίνει το 1-0», τόνισε ο Παύλος Δερμιτζάκης και πρόσθεσε:

«Ο ΠΑΟΚ έκανε τρία τελειώματα και δύο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα, να πετύχουμε ένα γκολ για να μπούμε στο παιχνίδι. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ό,τι και να κάνει όμως με αυτήν την έως τώρα πορεία του αξίζει πολλά μπράβο, τόσο η διοίκηση, όσο ο κόσμος, η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x